Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie spotkaliscie swoje drugie połówki i skąd wiedzieliście

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 25.10.2008 12:17

ja spotykam facetów ale nigdy nie moge wykapowac czy to właśnie ta osoba dlatego mam za soba 2 nieudane zwiazki
Jak to było z Wami?Skąd wiedzieliście ze akurat z ta osoba chcecie miec dzieci iść przez życie?
pozdrawiam :)
Goniak
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 13:12

No to jest bardzo ciężki temat..przynajmniej ja tak uważam i muszę banalnie Ci odpowiedzieć, że"to się po prostu czuje". Ja też miałam kilka, kilkuletnich związków za sobą, a teraz jestem niecałe 4 miesiące po ślubie. Z moim mężem zamieszkałam po 6 miesiącach spotykania się (na odległość), po 7-miu byliśmy zaręczeni, po 2 latach wzięliśmy ślub :lol: Wiadomo, że nie ma ideałów, musisz się tylko mocno zastanowić, czy z wadami Twojego partnera potrafisz żyć, bo NIGDY go nie zmienisz..możliwe są drobne zmiany, ale NIGDY radykalne, a tym bardziej po ślubie. Powodzenia :wink:
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 25.10.2008 13:25

Goniak napisał(a):, bo NIGDY go nie zmienisz..możliwe są drobne zmiany, ale NIGDY radykalne, a tym bardziej po ślubie. Powodzenia :wink:

Gosia - i tu się z Tobą zgodzić nie mogę :D Jeżeli TO nie jest radykalna zmiana po ślubie, to co ? :D :D
Goniak
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 13:56

wojan napisał(a):
Goniak napisał(a):, bo NIGDY go nie zmienisz..możliwe są drobne zmiany, ale NIGDY radykalne, a tym bardziej po ślubie. Powodzenia :wink:

Gosia - i tu się z Tobą zgodzić nie mogę :D Jeżeli TO nie jest radykalna zmiana po ślubie, to co ? :D :D

A to dwa posty później zostało wyjaśnione :wink:
tami72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tami72 » 25.10.2008 14:07

A ja spotkalam swoja druga polowke drugiego dnia pobytu w Monachium,po 2 tyg.z nim zamieszkalam i za tydzien(mimo 21 lat roznicy i innej mentalnosci-bo jest Herzegowcem)obchodzimy 9 rocznice znajomosci ,a nasz syn w kwietniu bedzie mial 8 lat.Jak to roznie sie w zyciu uklada......
Nives
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Nives » 25.10.2008 14:12

Jeszcze nie spotkalam :wink:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.10.2008 15:06

Wiadomo, że nie ma ideałów

Nie przesadzajmy... :) Gosia , znowu mi podpadłaś, chińskie ostrzeżenie :):) :lol:
Co do połówki to ja ostatnio byłem na imprezce i spotkałem ich aż 18 :) Wszystkie w lodówce :) Jedna tylko została , nierozdziewiczona :wink:
Goniak
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 17:16

Sławomir Wocial napisał(a):
Wiadomo, że nie ma ideałów

Nie przesadzajmy... :) Gosia , znowu mi podpadłaś, chińskie ostrzeżenie :):) :lol: :wink:

A co ono oznacza :?: 8O A poza tym już ze mną wczesniej zerwałeś, więc co gorszego może mnie spotkać :roll:
Opowiedziałbyś dziewczynie jak się dobierają takie pary jak Ty z Natką :wink:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.10.2008 17:20

Chińskie czyli ostateczne :) Przecież wtedy Ci darowałem :wink:
A co do nas z Renatą to na początku musi być nielubienie a potem wręcz odwrotnie... Ale to historie z tamtego wieku :) Nieme kino... Teraz już nie ma takich miłości... Krew na piasku po prostu... :):)
Goniak
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 17:34

Sławomir Wocial napisał(a):Chińskie czyli ostateczne :) Przecież wtedy Ci darowałem :wink:
A co do nas z Renatą to na początku musi być nielubienie a potem wręcz odwrotnie... Ale to historie z tamtego wieku :) Nieme kino... Teraz już nie ma takich miłości... Krew na piasku po prostu... :):)

A wiesz, że coś w tym jest...ja Arta poznałam w pracy i też na początku mi "podpadł", a dopiero potem było love.. :)
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 25.10.2008 17:37

Coś w tym musi być .... My z Alinkiem też mieliśmy 4 lata przerwy w znajomości .... A teraz ..... :D :D :D
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 25.10.2008 17:42

wojan napisał(a):Coś w tym musi być .... My z Alinkiem też mieliśmy 4 lata przerwy w znajomości .... A teraz ..... :D :D :D

4 lata :D mój syn, 27 lat, pierwszy raz oświadczył się w podstawówce (mamy zdjęcia), a od 1.5 roku spotyka się z dawną narzeczoną, są po ponownych zaręczynach, w sierpniu ślub.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.10.2008 17:44

Goniak napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a):Chińskie czyli ostateczne :) Przecież wtedy Ci darowałem :wink:

A wiesz, że coś w tym jest...ja Arta poznałam w pracy i też na początku mi "podpadł", a dopiero potem było love.. :)

Tak zwane law na forewer :lol:
Goniak
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 17:50

Sławomir Wocial napisał(a):
Goniak napisał(a):

Tak zwane law na forewer :lol:

Aj hołp soł :wink: wesele też zapowiadało się wielką klapą, a wszystko się super udało, więc mam nadzieje, że w naszym wspólnym życiu też tak będzie :wink:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.10.2008 17:56

Jak klapą?? 80 tyś wydane na wesele to nie mogła być klapa :) Tancerki z Bombaju , tancerze z Acapulco... Sławek Świerzyński na żywca... Na sam kisiel do zapasów poszło 10 tyś. 8O 8) :wink:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone