Jak to było z Wami?Skąd wiedzieliście ze akurat z ta osoba chcecie miec dzieci iść przez życie?
pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
wojan napisał(a):Goniak napisał(a):, bo NIGDY go nie zmienisz..możliwe są drobne zmiany, ale NIGDY radykalne, a tym bardziej po ślubie. Powodzenia
Gosia - i tu się z Tobą zgodzić nie mogęJeżeli TO nie jest radykalna zmiana po ślubie, to co ?
![]()
.png)
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Wiadomo, że nie ma ideałów
Nie przesadzajmy...Gosia , znowu mi podpadłaś, chińskie ostrzeżenie
:)
![]()
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Chińskie czyli ostatecznePrzecież wtedy Ci darowałem
![]()
A co do nas z Renatą to na początku musi być nielubienie a potem wręcz odwrotnie... Ale to historie z tamtego wiekuNieme kino... Teraz już nie ma takich miłości... Krew na piasku po prostu...
.png)
wojan napisał(a):Coś w tym musi być .... My z Alinkiem też mieliśmy 4 lata przerwy w znajomości .... A teraz .....![]()
![]()
Goniak napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Chińskie czyli ostatecznePrzecież wtedy Ci darowałem
![]()
A co do nas z Renatą to na początku musi być nielubienie a potem wręcz odwrotnie... Ale to historie z tamtego wiekuNieme kino... Teraz już nie ma takich miłości... Krew na piasku po prostu...
A wiesz, że coś w tym jest...ja Arta poznałam w pracy i też na początku mi "podpadł", a dopiero potem było love..
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Goniak napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Chińskie czyli ostatecznePrzecież wtedy Ci darowałem
![]()
A wiesz, że coś w tym jest...ja Arta poznałam w pracy i też na początku mi "podpadł", a dopiero potem było love..
Tak zwane law na forewer
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.