Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie spotkaliscie swoje drugie połówki i skąd wiedzieliście

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 18:03

Sławomir Wocial napisał(a):Jak klapą?? 80 tyś wydane na wesele to nie mogła być klapa :) Tancerki z Bombaju , tancerze z Acapulco... Sławek Świerzyński na żywca... Na sam kisiel do zapasów poszło 10 tyś. 8O 8) :wink:

Kisiel był za gęsty, zamiast Sławka miał być Marcin Miller, ale głos dzień przed weselem stracił, więc zapowiadało się nieciekawie..
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 26.10.2008 03:09

hejka ,tu znowu Lena z Jurka konta ,ja jeszcze będę miała jutro odwagę ,to Wam wszystko opowiem jak to było miedzy nami qle chyba zabraknie trunków w barze żebym takWam sie zwierzyła,zobaczymy :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 26.10.2008 12:50

Cóż byłem szybszy od kolegi, (rówieśników przyszłej żony) i "wyrwałem" taką skromną (Marysię, że tak powiem) studentkę medycyny z błyszczącymi oczami "na Sylwestra" i tak już zostało po sylwestrze i trwa do dzisiaj. Nie lubi samolotów, jakaś taka bojażliwa, czemu tak się boi, nawet córce chce przeszkadzać w nauce latania. Woli podróże samochodem np. do Chorwacji ?.
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 26.10.2008 13:17

O, jejku ale dawno to było w Zakopanem na Gubałowce.

:roll:
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 26.10.2008 18:41

Goniak napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a):Chińskie czyli ostateczne :) Przecież wtedy Ci darowałem :wink:
A co do nas z Renatą to na początku musi być nielubienie a potem wręcz odwrotnie... Ale to historie z tamtego wieku :) Nieme kino... Teraz już nie ma takich miłości... Krew na piasku po prostu... :):)

A wiesz, że coś w tym jest...ja Arta poznałam w pracy i też na początku mi "podpadł", a dopiero potem było love.. :)

He, he u nas było podobnie :lol: . Łukasz startował do mnie o kilka lat za wcześnie :twisted: . Nie ta liga, jak dla mnie to była :lool:
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 26.10.2008 19:36

W szkole, w pierwszej klasie liceum i tak od razu jakoś wiedziałam :D , no i po 6 latach ślub,po następnych 4 pierwsza córcia i po następnych 4 druga i tak nam już minęło 15 po ślubie i plus 6 przed (ło Boże jak to już strasznie dłuuugo jest) i plus jeszcze jakieś 50 przed nami :wink:
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 26.10.2008 21:42

Hmmm....wlasnie,w pierwszej klasie liceum,na rajdzie harcerskim.Przystojny druh i milosc od pierwszego wejrzenia.Slub po maturze,cztery lata pozniej syn,dwa lata pozniej wyjazd do Niemiec.Cztery lata pozniej nagla grypa,powiklania pogrypowe,zapalenie miesnia sercowego i ... zawal.Dzisiaj obchodzilibysmy 17 rocznice slubu...
Takie to zycie porabane.
Ale udalo mi sie jakos pozbierac,mam swietnego faceta (tym razem znajomosc z pracy) ,jestesmy juz od paru ladnych lat razem.To on zarazil mnie miloscia do Chorwacji.A tak w ogole to jest Czechem :D
Mam nadzieje,ze nikomu nie zepsulam humoru ta krotka historia z mojego zycia.
pozdrawiam!
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 26.10.2008 22:28

Basiulinek napisał(a):Hmmm....wlasnie,w pierwszej klasie liceum,na rajdzie harcerskim.Przystojny druh i milosc od pierwszego wejrzenia.Slub po maturze,cztery lata pozniej syn,dwa lata pozniej wyjazd do Niemiec.Cztery lata pozniej nagla grypa,powiklania pogrypowe,zapalenie miesnia sercowego i ... zawal.Dzisiaj obchodzilibysmy 17 rocznice slubu...
Takie to zycie porabane.
Ale udalo mi sie jakos pozbierac,mam swietnego faceta (tym razem znajomosc z pracy) ,jestesmy juz od paru ladnych lat razem.To on zarazil mnie miloscia do Chorwacji.A tak w ogole to jest Czechem :D
pozdrawiam!

To wspaniale, że udało Ci się ułożyć życie na nowo..życzę dużo dalszego szczęścia :wink:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 26.10.2008 22:50

Basiulinek-jesteś dzielna.Powodzenia
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 27.10.2008 12:22

Basiulinek, dobrze ze masz kogos obok siebie teraz. Czlowiek ktory ma tyle milosci, jest bogaty.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2008 12:30

darek1 napisał(a):Cóż byłem szybszy od kolegi, (rówieśników przyszłej żony) i "wyrwałem" taką skromną (Marysię, że tak powiem) studentkę medycyny z błyszczącymi oczami "na Sylwestra" i tak już zostało po sylwestrze i trwa do dzisiaj. Nie lubi samolotów, jakaś taka bojażliwa, czemu tak się boi, nawet córce chce przeszkadzać w nauce latania. Woli podróże samochodem np. do Chorwacji ?.

Darku...ale ja mam nadzieję, że Twoja ukochana nie czyta forum ??? :wink:
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 27.10.2008 12:44

Basiulinek napisał(a):Hmmm....wlasnie,w pierwszej klasie liceum,na rajdzie harcerskim.Przystojny druh i milosc od pierwszego wejrzenia.Slub po maturze,cztery lata pozniej syn,dwa lata pozniej wyjazd do Niemiec.Cztery lata pozniej nagla grypa,powiklania pogrypowe,zapalenie miesnia sercowego i ... zawal.Dzisiaj obchodzilibysmy 17 rocznice slubu...
Takie to zycie porabane.
pozdrawiam!

I tak niestety w życiu się dzieje,ale trzeba to przeżyć,pozbierać się i iść dalej,wcale nie samotnie;ja tak czasami sobie myślę (na szczęście baaaaaaaaaaaaaardzo rzadko),że w moim przypadku to aż za dużo szczęścia jak na jedną osobę,odpukać :wink: ,ale takiego szczęścia w postaci tej jednej jedynej osoby (a później następnych osóbek) życzę każdemu,bo to główna treść naszego życia,pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.10.2008 13:03

alessandro1977 napisał(a):
darek1 napisał(a):Cóż byłem szybszy od kolegi, (rówieśników przyszłej żony) i "wyrwałem" taką skromną (Marysię, że tak powiem) studentkę medycyny z błyszczącymi oczami "na Sylwestra" i tak już zostało po sylwestrze i trwa do dzisiaj. Nie lubi samolotów, jakaś taka bojażliwa, czemu tak się boi, nawet córce chce przeszkadzać w nauce latania. Woli podróże samochodem np. do Chorwacji ?.

Od czasu do czasu coś tam przeczyta ale niewiele. Chyba lepiej jak żyje w nieświadomosci nizli ma na mnie patrzyc sie bokiem. :D :D :D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 28.10.2008 13:29

U mnie było prawie jak w moich ukochanych Bollywoodach :mrgreen: Praktycznie nas postawiono przed faktem dokonanym - macie się spotkać i koniec ! :lol: No to się spotkaliśmy :mrgreen: Po powrocie do domu powiedziałam Mamci - "Poznałam super faceta to na pewno jest TEN" :devil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.10.2008 13:49

darek1 napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):

Od czasu do czasu coś tam przeczyta ale niewiele. Chyba lepiej jak żyje w nieświadomosci nizli ma na mnie patrzyc sie bokiem. :D :D :D

I całe szczęście bo faktycznie mogłaby spod byka na Ciebie patrzeć...miałbyś szlaban na forum przez Ines... Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Gdzie spotkaliscie swoje drugie połówki i skąd wiedzieliście - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone