Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie się podziać?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dayana
Odkrywca
Gdzie się podziać?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 16:47

W sierpniu mamy zamiar pojechać z rodzinką (2 dzieci i 2 osoby dorosłe) i psem na 10 dni do Chorwacji. Przeszukaliśmy wiele ogłoszeń odnośnie domków i znaleźliśmy może jedno ogłoszenie, które w miarę pasowało do naszych oczekiwań. Czy znacie może jakieś ciekawe strony z domkami do wynajęcia, a może macie coś co jest godne polecenia za NIEWIELKIE pieniądze, niedaleko od plaży, dla rodziny z dwójką dzieci i psem? Miejscowość nie ma znaczenia.
Wiem, że takich pytań było wiele, ale każdy ma inne wymagania.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 01.05.2011 16:56

Znamy :)

A co to są niewielkie pieniadze? No bo dla każdego, to co innego znaczy.
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 17:00

Myślę, że ogółem (za 10 dni na 4 osoby) maksymalnie 3000zł.
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 01.05.2011 17:38

Myślę że za 3 tys nie da sie jechać na 10 dni z paliwem ,kwaterą ,wyżywieniem :(
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 17:43

Ale mi chodzi o sam nocleg.
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 01.05.2011 17:55

No byłem na tej stronie
forum/viewtopic.php?t=12997&postdays=0&postorder=asc&start=330

Czesiek63 napisał
z prawdziwa przyjemnością polecam Sutivan Brac Apartamenty Gubic zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link szczegóły znajdziecie w mojej relacji z pobytu forum/viewtopic.php?t=30072
Myślę że dobra propozycja.

Ja też planuje jechać do Chorwacji ale jeszcze nie wiem w które miejsce :D
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 18:13

Dziękuję za stronkę z domkiem. Warunki dobre, bez zastrzeżeń jak na razie. Jednak czy w cenę za dobę są wliczone 4 osoby?
Ps. Masz jeszcze jakieś ciekawe stronki? :D
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 01.05.2011 18:16

Dayana napisał(a):Myślę, że ogółem (za 10 dni na 4 osoby) maksymalnie 3000zł.

Poszukaj czegoś w Pakostane na pewno znajdziesz jakiś fajny apartament dla 4 osób za 40E/doba góra 50E .Bardzo fajna miejscowość dla rodziny z dziećmi.
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 01.05.2011 18:33

No A2+2*** 50 euro za pokój/doba.tak rozumiem.
to też dostałem na forum
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 01.05.2011 18:38 przez tomasz1, łącznie edytowano 1 raz
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 18:37

tomasz1 napisał(a):No A2+2*** 50 euro za pokój/doba.tak rozumiem.

To w takim razie tanio. :D
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 01.05.2011 18:43

CinnamonGirl napisała
Do tej pory jezdzilismy w 2 połowie czerwca w ciemno z założeniem do jakiej kwoty szukamy kwaterki (zwykle to 10-11E/osobę). W tym roku lekkie odstępstwo. Pierwszy tydzień na riwierze makarskiej będzie w ciemno - ew jak juz bedziemy pewni ile osób jedzie czyli jakies 14 dni przed wyjazdem skontaktuje sie z włascicielami z ubiegłego roku czy maja miejsca icon_wink.gif bo byli bardzo sympatyczni icon_smile.gif
Za to na 2 tydzien zarezerowawałam w Jelsie apartament. Wynikało to z faktu, że był polecony (sprawdzony przez forumowiczkę) i po przeglądnięciu interentu miał bardzo konkurencyjne ceny w tym rejonie (za oferowany metraż, z klimą i klimatycznym w cenie ) poza tym lokalizacja bardzo mi odpowiada. Zresztą jakby nia patrzeć na wyspie jest zwykle trochę mniejszy wybór niz na kilkuset km wybrzeżu na stałym lądzie a uparłam się na konkretną miejscowość i dzielnicę gdzie tych domków jest moze z 50 icon_wink.gif Do tego jest na tyle mała róznica cenowa miedzy 4 a 6 osób (do konca nie wiemy czy pojada 2 czy 3 pary) a moglismy zaliczke zapłacić za 4 osoby a najwyżej przyjedzie 6 icon_wink.gif właściciele się zgodzili.
Jednym słowem cena apartamentu pozwala mi głeboko wątpić, że cos atrakcyjniejszego znalazłabym w ciemno. Bez pozytywnej opinii o tym apartamencie i lokalizacji wręcz bym sie zastanawiała gdzie jest haczyk icon_wink.gif

od niej mam te namiary

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 18:49

tomasz1 napisał(a):CinnamonGirl napisała
Do tej pory jezdzilismy w 2 połowie czerwca w ciemno z założeniem do jakiej kwoty szukamy kwaterki (zwykle to 10-11E/osobę). W tym roku lekkie odstępstwo. Pierwszy tydzień na riwierze makarskiej będzie w ciemno - ew jak juz bedziemy pewni ile osób jedzie czyli jakies 14 dni przed wyjazdem skontaktuje sie z włascicielami z ubiegłego roku czy maja miejsca icon_wink.gif bo byli bardzo sympatyczni icon_smile.gif
Za to na 2 tydzien zarezerowawałam w Jelsie apartament. Wynikało to z faktu, że był polecony (sprawdzony przez forumowiczkę) i po przeglądnięciu interentu miał bardzo konkurencyjne ceny w tym rejonie (za oferowany metraż, z klimą i klimatycznym w cenie ) poza tym lokalizacja bardzo mi odpowiada. Zresztą jakby nia patrzeć na wyspie jest zwykle trochę mniejszy wybór niz na kilkuset km wybrzeżu na stałym lądzie a uparłam się na konkretną miejscowość i dzielnicę gdzie tych domków jest moze z 50 icon_wink.gif Do tego jest na tyle mała róznica cenowa miedzy 4 a 6 osób (do konca nie wiemy czy pojada 2 czy 3 pary) a moglismy zaliczke zapłacić za 4 osoby a najwyżej przyjedzie 6 icon_wink.gif właściciele się zgodzili.
Jednym słowem cena apartamentu pozwala mi głeboko wątpić, że cos atrakcyjniejszego znalazłabym w ciemno. Bez pozytywnej opinii o tym apartamencie i lokalizacji wręcz bym sie zastanawiała gdzie jest haczyk icon_wink.gif

od niej mam te namiary

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D

Dziękuję bardzo, że się tak angażujesz. Oby tak dalej. :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.05.2011 18:51

Dayana napisał(a):Dziękuję za stronkę z domkiem. Warunki dobre, bez zastrzeżeń jak na razie. Jednak czy w cenę za dobę są wliczone 4 osoby?
Ps. Masz jeszcze jakieś ciekawe stronki? :D

Gubic niestety trochę podrożał w tym sezonie , ok. 30 % ( cena jest za 4os. \ doba )... ale można też spróbować szczęścia w Otocance :) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 18:51

Oczywiście mam rozumieć Tomaszu, że te wszystkie apartamenty jakie mi podałeś przyjmują psy? ;)
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 01.05.2011 18:53

Ode mnie namiarki ;) tylko że w sezonie jest juz drożej. A wyspy typu Hvar w ogóle są droższe niż ta choracja 'kontynentalna'.
No i trzeba mieć świadomość że nie wszędzie pozwalają mieszkac ze zwierzętami dlatog trzeba pytać o to właścicieli.

Tutaj patrzyłaś? http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804 jest co przeglądać pod podanymi linkami.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone