Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie się podziać?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 01.05.2011 18:57

CinnamonGirl napisał(a):Ode mnie namiarki ;) tylko że w sezonie jest juz drożej. A wyspy typu Hvar w ogóle są droższe niż ta choracja 'kontynentalna'.
No i trzeba mieć świadomość że nie wszędzie pozwalają mieszkac ze zwierzętami dlatog trzeba pytać o to właścicieli.

Tutaj patrzyłaś? http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804 jest co przeglądać pod podanymi linkami.

No nic, mimo to będziemy szukać dalej. Może nawet 'w ciemno' uda nam się coś znaleźć. A właśnie, czy polecacie takie wyprawy w ciemno? No i gdzie najlepiej sie wybrać, aby mieć pewność, że nocleg się znajdzie?
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 01.05.2011 19:11

MATEUSUNIQUE napisał(a):Wzeszłym roku na przełomie lipca i sierpnia na trasie Trogir -Primoszten-Szibenik widziałem wiele ogłoszeń z wolnymi miejscami a przy niektórych to koczowali właściciele więc co do ceny można było się dogadać.Ja jak zwykle w to samo miejsce:TROGIR,SEGED VRANJICA,PUT RAKIJARA.

Z forum inny wątek :D

Moja żona w życiu by nie pojechała w ciemno nawet do Ustki. :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.05.2011 19:40

Wyspa Brac to dobry kierunek ... walcz dzielnie do końca o wcześniejszą rezerwację .
Z psiakiem możesz śmiało spróbować w Postirze :)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 02.05.2011 09:23

mkm napisał(a):Wyspa Brac to dobry kierunek ... walcz dzielnie do końca o wcześniejszą rezerwację .

MKM- Czy powyższy apartament toleruje psy?
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 02.05.2011 09:45

Tu masz przetłumaczoną ich stronę na polski;

Nic nie pisze o psach najlepiej zadzwonić lub maila napisać.

Tu masz tłumacz google wklejasz link strony i przetłumaczy

A tu masz na polski-chorwacki jakby maila napisać.
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 02.05.2011 10:04

tomasz1 napisał(a):Tu masz przetłumaczoną ich stronę na polski;

Nic nie pisze o psach najlepiej zadzwonić lub maila napisać.

Tu masz tłumacz google wklejasz link strony i przetłumaczy

A tu masz na polski-chorwacki jakby maila napisać.

Tak, wiem. Właśnie mam zamiar z tego skorzystać, ale dziękuję za pomoc. :)
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 02.05.2011 12:33

Witajcie znalazłem coś interesującego na forum rodziny polsko-chorwackie
forum/viewtopic.php?t=20978 :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 02.05.2011 13:06

Dayana napisał(a):
mkm napisał(a):Wyspa Brac to dobry kierunek ... walcz dzielnie do końca o wcześniejszą rezerwację .

Toleruje :)
Tutaj masz jeszcze jedną stronkę ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , gdzie wyrażnie pisze : kucni ljubimci - Da :wink:

Jak Ci się nie podoba , to lepsze oferty wysyłam tylko na maila :)
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 02.05.2011 14:21

Jak na razie, to mi się podoba. Właśnie takich ogłoszeń poszukuję. Bardzo mi pomogliście. :D

mkm napisał(a):
Dayana napisał(a):
mkm napisał(a):Jak Ci się nie podoba , to lepsze oferty wysyłam tylko na maila :)

MKM- Jeśli możesz, to prześlij jeszcze te lepsze oferty na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl 8)
Al
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Al » 03.05.2011 22:15

mkm napisał(a):
Dayana napisał(a):

Toleruje :)
Tutaj masz jeszcze jedną stronkę ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , gdzie wyrażnie pisze : kucni ljubimci - Da :wink:

Jak Ci się nie podoba , to lepsze oferty wysyłam tylko na maila :)

Witaj mkm w nowym sezonie!:-)
Podpinam się pod temat, bo w tym roku planujemy wyjazd w sierpniu na jeden tydzień na Brać, a drugi gdzieś na Riwierze Makarskiej. Jedziemy w dwie rodziny (2 dorosłe, dwie nastolatki, 1 dziecko) i (2 dorosłe, jedno dziecko), tak więc szukam 1 apartamentu dla 8 osób, lub dwóch..
Na Braću, a dokładnie w Supetarze już byliśmy kilka lat temu, więc w tym roku chciałem z widokiem na Hvar zamieszkać, ale tam tylko Bol (tłum i komercja) i Murvica (nikt nie odpowiada na maile)..
Proszę zatem uniżenie o podrzucenie czegoś z tych "lepszych ofert" na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Chętnie blisko w miarę zacisznej plaży, ale i niezbyt daleko od dobrego jedzonka w konobach.:-)

Pozdrawiam serdecznie!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 04.05.2011 19:27

Z pewnością zadowoli Was smjestaj w zatoce Osibova na płd. wybrzeżu Braca ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... wolne od 13.08 :D
Al
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Al » 04.05.2011 20:48

Dzięki mkm!
Ale troszku to dla nas za małe..
Poza tym przymierzamy się bardziej na Brać od 7 sierpnia, a od ok 14 gdzieś na stały ląd.
Ale z podrzuconej stronki skorzystam i poszukamy dziś wieczorkiem.
A coś w Splitskiej?:)
Pozdrav!
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 06.05.2011 15:40

Witam ponownie .Szukam Kwatery na 3 os z łazienką ,lodówką.Dobry by był jakiś aneks kuchenny.
Szukam okolice Rijeka -Senj jak na pierwszy wyjazd może okolice Splitu.
Narazie kiepsko mi idzie.
Tak 30 euro/dobę.
Nic nie mogę znaleźć.
Macie może jakieś sprawdzone namiary.
Dobrze by było polsko - chorwackie rodziny.Łatwiej się porozumieć.
Możecie coś pomóc w tym temacie. :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 06.05.2011 16:10

Dayana napisał(a):Jak na razie, to mi się podoba. Właśnie takich ogłoszeń poszukuję. Bardzo mi pomogliście. :D

Hmmmm, jak na pierwszy raz... od razu na wyspę bez stałego połączenia tj. mostu. :?:
Można, ale czy nie lepiej pojechać gdzieś bliżej np. Pag, KRK. To też wyspy a odpada problem z promem. Ja nie byłem na wyspie na którą trzeba dopłynąć i nie będę. To samo jest na innych wyspach, w innych miejscach.
Cała Istria piękna, Kvarner cudny, ....... szukaj a znajdzesz. :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Gdzie się podziać? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone