Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie lubicie spedzac urlop poza Chorwacja?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 05.07.2007 13:58

:D :D Poleccie tanie miejsca zagranica lub w Polsce :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.07.2007 19:18

O żesz w mordę :D ŻYJESZ :D
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 06.07.2007 12:42

Dukla kolo Barwinu :lol: (zartuje)

Szczerze powiedziawszy ja bym sie chetnie wybrala na wakacje do Polski, ale na jakies fajne mjesce. I zeby bylo mozna dobrze spedzis czas z dziecmi.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.07.2007 12:45

Dallas - aj łont juuuu!!!!!!!!
Już się nie mogłem doczekać kiedy Cię usłyszę...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 06.07.2007 14:12

dominika napisał(a):Dukla kolo Barwinu :lol: (zartuje)

Jakie znowu żartuję :!: :!: :!: :!: :!: całkiem dobre miejsce. Cicho, spokojnie, sielankowo. Do "pustyni" blisko. Na piwo słowackie - rzut beretem a i miejsce nawiedzone :wink: przez JP II. ( czyli prawie że święte).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2007 14:23

woka napisał(a):Jakie znowu żartuję :!: :!: :!: :!: :!: całkiem dobre miejsce. Cicho, spokojnie, sielankowo. Do "pustyni" blisko. Na piwo słowackie - rzut beretem a i miejsce nawiedzone :wink: przez JP II. ( czyli prawie że święte).

Potwiedzam - sasiad Woka ma rację :lol: Miejsce fajne i urokliwe jak cała Przełęcz Dukielska. A poza tym rzut beretem za szlabanem granicznym przydrogowy wysyp czołgów, armat i samolotów jakich u nas już niedługo nie zobaczymy (w ramach deube...dekomu......itp na literę "D") :oczko_usmiech: :lol: :oczko_usmiech: Z racji tego, że do Pepików mam blisko, często tam robię wypady - można trochę odpocząć od tempa życia jakie jest u nas - u nich tak jakby czas zwolnił obroty. Pozdrav :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2007 16:02

Dallas!!!?? Witaj!!!!
Nie masz pojęcia jak brakowało mi przez te wszystkie miesiące Twoich "pytająco - ankietujących" nas tematów ...

Poza Chorwacją to lubię spędzać urlopy i weekendy w Brennej... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2007 20:08

Hej.

Jest też Branna w czeskich Jesenikach.

A całe Sudety są fantastyczne i to przez cały rok :)

Zapraszamy :D
Pozdro Igor
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 09.07.2007 09:28

Dukla jest ok....czesto tam spimy jak jedziemy do moich rodzicow do Zamoscia.

A czy moze ktos byl tutaj, albo w okolicach

http://www.obidza.pl/index.php?page=mapa&mL=kontakt
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 09.07.2007 10:06

Dzieki za wszystkie miłe słowa :D :D :D :D :D :D :D
przyjechałam do domu odpoczac troche po dzwiganiu ciezkich palet i umyciu łazienek w angielskich hotelach :wink: pozdrowienia
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 09.07.2007 10:32

Mazury pod żaglami :)
Kaśka733
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaśka733 » 10.07.2007 13:40

Jest takie miejsce co chyba Niezawodny potwierdzi -Sinemorec.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.07.2007 18:35

dominika napisał(a):Dukla jest ok....czesto tam spimy jak jedziemy do moich rodzicow do Zamoscia.

A czy moze ktos byl tutaj, albo w okolicach

http://www.obidza.pl/index.php?page=mapa&mL=kontakt

Na pytanie należy odpowiedzieć :D ........... a owszem, był i zwiedził całą (chyba) okolicę tzn. od samiuskiej Piwnicznej do samiusieńkiego Zakopanego. Jazda samochodem, tam i nazad, w prawo i w lewo :D jak trzeba było. Piknie jest ci tam :lol:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 26.07.2007 22:11

Bieszczady, Bieszczady i jeszcze raz Bieszczady!!!!!! - kiedyś tam zamieszkam (jak będę na emeryturze, a mój małżonek jest jeszcze bardziej za niż ja) :devil: :devil: :lool: :lool: :devil: :devil: :lool: :lool: :papa: :papa: :papa:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 05.08.2007 06:24

Jola L-G napisał(a):Bieszczady, Bieszczady i jeszcze raz Bieszczady!!!!!! - kiedyś tam zamieszkam (jak będę na emeryturze, a mój małżonek jest jeszcze bardziej za niż ja) :devil: :devil: :lool: :lool: :devil: :devil: :lool: :lool: :papa: :papa: :papa:

W chorwacji w tym roku byliśmy pojedziemy chyba jeszcze w Bieszczady.
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone