.png)
kawo napisał(a):Jola L-G napisał(a):Bieszczady, Bieszczady i jeszcze raz Bieszczady!!!!!! - kiedyś tam zamieszkam (jak będę na emeryturze, a mój małżonek jest jeszcze bardziej za niż ja)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja też.![]()
![]()
Ty przy małej czy dużej pętli

.png)
.png)
wojan napisał(a):Widzę,że lista zwolenników Bieszczad rosnieMoże założymy jakiś mały crobieszczadzki fanklub
![]()
Ja mieszkałem przez dwa lata w Polańczyku - fajnie było.
Widok z balkonu miałem mniej więcej taki :
maciek1956 napisał(a):....Nigdy więcej nie miałem okazji tam powrócić, Cro stoi na przeszkodzie, może za kilka lat...

.png)
wojan napisał(a):Jola L-G napisał(a):
Jak taki widok miałeś to tylko i wyłącznie z bloków na górce
Jolu widzę,że Bieszczady znasz jak własną kieszeńMasz rację - mieszkałem w pierwszym bloku nad drogą.
.png)
Doti napisał(a):Ja uwielbiam w górach Bukowinę Tatrzańską, nad morzem Krynicę Morską. Ale nic nie przebije CRO ...
.png)
Guzior napisał(a):Doti napisał(a):Ja uwielbiam w górach Bukowinę Tatrzańską, nad morzem Krynicę Morską. Ale nic nie przebije CRO ...
No to jest nas tu więcej. Od 35-u lat niezmiennie w zimie Bukowina TatrzańskaW tym roku też ale tylko 31 grudnia. Później w marcu po raz pierwszy słoneczne stoki Italii
.png)
maciek1956 napisał(a):Guzior napisał(a):Doti napisał(a):Ja uwielbiam w górach Bukowinę Tatrzańską, nad morzem Krynicę Morską. Ale nic nie przebije CRO ...
No to jest nas tu więcej. Od 35-u lat niezmiennie w zimie Bukowina TatrzańskaW tym roku też ale tylko 31 grudnia. Później w marcu po raz pierwszy słoneczne stoki Italii
Tak, Bukowina ma swój klimat, zmiena się okolica, zmieniają domy, ale klimat Bukowiny zostaje niezmienny od lat. Bywam tam dosyć często, zimą, od 1962 r. Wpadam po sezonie na małe nartki, spacery, kwaśnicę i grzane wino, piwo.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.