Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdańsk-Orebić przez Słowację i Węgry

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kwapior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwapior » 07.06.2007 17:39

Witam

Wyjeżdżamy ze znajomymi do Cro na początku lipca i zaplanowaliśmy podróż przez Słowację i Węgry, chcemy po drodze odwiedzić Tropikarium w Budapeszcie.Przeglądając wiele wątków na forum zauważyłem że wielu z Was podróżuje przez Sło i Węg lecz nie znalazłem nigdzie trasy którą ja wybrałem tz. Chyżne-Bańska Bystrzyca - Budapeszt.
Napiszcie mi coś na ten temat może jest coś o czym ja nie wiem zaznaczam że jadę pierwszy raz do Cro.
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 07.06.2007 22:23

w tym roku też wybrałem Orebic. Trasa :Cieszyn , Bratysława, Mosson-var,
Szombathely, Lendava. Zagreb, Split, Ploce.
Jest to najszybsza trasa (ćwiczyłem 5x) i w drodze do CRO raczej sie spiesze
Jeździłem również przez Budapeszt (tragedia) korki, oznakowania - to tak jak jazda przez Warszawe. Jeżeli planujecie to miasto to raczej w drodze powrotnej.
Ja wracam przez Mostar , Sarajevo, Budapest z noclegiem w okolicach Sahy (Sk)[/url]
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 07.06.2007 23:38

kwapior napisał(a):Witam

Wyjeżdżamy ze znajomymi do Cro na początku lipca i zaplanowaliśmy podróż przez Słowację i Węgry, chcemy po drodze odwiedzić Tropikarium w Budapeszcie.Przeglądając wiele wątków na forum zauważyłem że wielu z Was podróżuje przez Sło i Węg lecz nie znalazłem nigdzie trasy którą ja wybrałem tz. Chyżne-Bańska Bystrzyca - Budapeszt.
Napiszcie mi coś na ten temat może jest coś o czym ja nie wiem zaznaczam że jadę pierwszy raz do Cro.

kilka raz jeździłem trasa
droga ja droga
polecam choć w BP to zejdzie pewnie cały dzień

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone