napisał(a) Marco81 » 01.08.2019 20:11
Witam wszystkich
Może zacznę od tego,iż urlop dobiega końca i wczoraj wróciliśmy z naszej pierwszej wyprawy do Chorwacji. Jak wcześniej wspominałem planach był Split - Dubrownik - lecz w drodze plany się zmieniły.Wyjechaliśmy sobie ze spokojem z Poznania z noclegiem w Wiedniu.(zwiedzanie obiad spanie) Polecam.
4 rano wyruszyliśmy. W drodze miły Pan Google ukazał nam oblicze czekających nas niespodzianek.Przed dojazdem do Maribor okazało się, że przed Zadarem 1,5 h korek. za Karlować wypadek 1,20 czekania itd.... czerwono jak po pierwszym dniu plażowania:).Uciekliśmy na Lublane (Słowenia).Godnie polecam trasę.W drodze postanowiliśmy zatrzymać się na Istrii lub pierwszej lepszej wyspie.W nawi wrzuciłem Krk- i tym sposobem trafiliśmy na pierwszy camping na wyspie- camping Omišalj, Miejsce okazało się strzałem w 10.....Piękne parcele wspaniałe plaże super basen na campingu - dla wymagających tak jak moja żonka sanitariaty lśniące nowością - czyste pachnące. Przepiękne miejsce na spędzenie czasu z rodzinką i zabawę w spokojnej zatoczce ze żwirową plażą .....Ceny hmmm jak na 5 gwiazdek znośne .Dla przykładu : 2 osoby dorosłe 2 dzieci jeden 5 lat Gratis:) Parcela lodówka klimatyczne prąd.... 310 zł doba...Drogo ale za takie warunki warto.....
W razie pytań piszcie ...
Pozdrawiamy:):):)