napisał(a) adi_tiger » 17.07.2012 17:50
Nie za bardzo wiem gdzie się podzielić uwagami o solarisie, wiec tutaj.
Aktualnie przebywam w Hotelu Niko w Solaris Beach Resort. Ogólnie cały Solaris obłęd. Każdy w każdym wieku znajdzie coś dla siebie. Szczególnie polecam rodzinom z małymi dziećmi bo atrakcji dla dzieci mnóstwo.
Jeśli chodzi o sam hotel Niko. Ogole mam mieszane uczucia, bo zastanawiam się skąd te 4 gwiazdki. Pokoje ciemne jak w norze a przede wszystkim malutkie. Stan balkonów też rozpacz. Ogólnie to wykupiłem te wczasy poprzez biuro Adriatyk. Zapłaciłem za pokoje z widokiem na morze, po przyjeździe dostalem pokój z widokiem na parking ;/ Także troche szok, a pytam w recepcji a oni ze nie mają w ogole pokojów z widokiem na morze choć nawet w cenniku w recepcji są takowe (+8euro za os). Nie chcialem się juz kłucić z miłą panią. Ogole dla osób ktore nie potrafią zyć bez neta jest WiFi płate (120 kun za 5 dni) ale plusem jest że WiFi jest dostępne prawie na całym ośrodku, wiec net jest na plazy, w pokoju, w barach.
Korzystane z basenów i leżaków przy hotelach jest za friko, a na plaży komplet 2 leżaki + parasol = 100 kun. Ogole plaża piaskowa (ta za 100 kun)
Także podsumowując Solaris super, hotel Niko średnio.
Za taką kasę (czyli ~12 tyś na 4 os rodzine na 9 nocy) polecam bardziej hotel Biokovka w Makarskiej, gdzie bylem rok temu.