Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
zawodowiec napisał(a):Dimmu3 - jedziesz 1 wrzesnia czyli w sobote - to dzien zmiany turnusow, cala Polska, Czechy, Slowacja i Austria wala na poludnie. Bym radzil przez Wegry zamiast przez Austrie i zakorkowana Slowenie jak nie chcesz stracic nerwow i czasu. Co zyskasz na austriackiej autostradzie to jeszcze wiecej stracisz w Slowenii, a i Wieden moze sie zapchac. To juz drugi glos za Wegrami
Z tego samego wzgledu (sobota!) sledz sytuacje przed tunelami Mala Kapela i Sv. Rok. Jak mozesz to sluchaj wiadomosci drogowych, jak slyszysz ze jest "kolona" czyli korek to spadaj na stara droge przez Plitvice.
Na wariancie wegierskim najtansza wacha jest na malym kawalku Slowenii w Mursko Sredisce, przynajmniej byla do zeszlego roku.
[...]
pzdr
.png)
.png)
.png)
.png)
RAV28 napisał(a):
I jeszcze pytanko: czy spotkanie w B-B po 20 września jest tylko dla mieszczuchów? czy tez dopuścicie plebs z wiosek? Jezeli tak to po 2 powrocie w tym roku z mojej kochanej HR (czyli po 22 września, pierwszy na początku lipca) chętnie się spotkam w B-B zmiłośnikami HR. Oczywiście jezeli osoba z poza miasta będzie dopuszczona zasiąść w szacownym gronie mieszczuchów![]()
Pozrowienia dla zakochanych w HR
RAV

.png)
.png)
RAV28 napisał(a):Czy masz zamiar odpoczywac w Splicie ?????? Z Bielska do Splitu to zły wybór - moim zdaniem. Co innego z Węgierskiej Górki:):)
My z miasta jedziemy na wieś:):)
Czym Ci ta mała miejscowość koło zywca podpadła ?????![]()
PS.
We wrzesniu - po 20 - będziemy (Cromaniacy) opowiadać jak było na spotkaniu na Bulwarach:):)
Juz zpraszam:):)
I jeszcze pytanko: czy spotkanie w B-B po 20 września jest tylko dla mieszczuchów? czy tez dopuścicie plebs z wiosek? Jezeli tak to po 2 powrocie w tym roku z mojej kochanej HR (czyli po 22 września, pierwszy na początku lipca) chętnie się spotkam w B-B zmiłośnikami HR. Oczywiście jezeli osoba z poza miasta będzie dopuszczona zasiąść w szacownym gronie mieszczuchów![]()
Pozrowienia dla zakochanych w HR
RAV
.png)
Beata W. napisał(a):Witam,
Jechałam w tym roku 01.08.2007 z Warszawy do Gradacia. Wyjazd z Warszawy o godzinie 6 rano trasą Katowicką m.in przez Bielsko Białą, Zwardań, Żlina, Bratysława dalej na Węgry drogą 86 ( bez winiety), do przejścia w Letenye. Na granicy Węgry -Cro byliśmy o godzinie 18 czyli rowne 12 godzin. Niestety nie mam przy sobie informacji, który odcinek ile czasu jechaliśmy. No i myślę, że istotna jest informacja, że jechaliśmy prędkością w miarę przepisową.
Pozdrawiam
.png)
.png)
zawodowiec napisał(a):Dimmu3 - jedziesz 1 wrzesnia czyli w sobote - to dzien zmiany turnusow, cala Polska, Czechy, Slowacja i Austria wala na poludnie. Bym radzil przez Wegry zamiast przez Austrie i zakorkowana Slowenie jak nie chcesz stracic nerwow i czasu. Co zyskasz na austriackiej autostradzie to jeszcze wiecej stracisz w Slowenii, a i Wieden moze sie zapchac. To juz drugi glos za Wegrami
pzdr
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi