Ach!!!Gdybyż to mnie mój men przedstawiłł taką propozycję, nie wahałabym się ani chwili na "TAK"!!!
Ale na razie przede mną "andrzejki" i "sylwek"...potem spadnie śnieg i zacznę swoje "narciarskie szaleństwo"..
Buziaki!
.png)
.png)
Aisza napisał(a):agnes128 napisał(a): Miała być Istria ale nasze serce zostało w Dalmacji, trochę nadrobiliśmy trasy ale nie żałujemy
My planowaliśmy pobyt w Primośtenie.Niestety,po krótkim obejściu miasteczka,doszliśmy z mężem do wniosku,że to nie to.Pojechaliśmy więc do Rogoźnicy(nasi znajomi mieli tam przyjechać następnego dnia),ale i to miasteczko nam nie przypadło do gustu.
Nie myśl sobie,że jesteśmy jakąś "wybredną" parą,ale za każdym razem,kiedy szukamy miejsca w CRO,to pierwszą rzeczą,którą oglądamy jest plaża.I nie koniecznie główna...Dla nas miasteczko,w którym się zatrzymamy musi mieć swój klimat,fajną plażę i rzecz jasna, musi być z dala od Jadranki
To wszystko znaleźliśmy w Baśkiej Vodzie i być może dlatego wylądowaliśmy tam po raz czwarty!...(a obejrzeliśmy prawie wszystkie miejscowości na Makarskiej Rivierze).
.png)
.png)
chow26 napisał(a):Aisza ślicznie dziękuję za tak wspaniały opis miejscowości Baśka Voda oraz apartamentów u Pani Ana Topic. Dzięki nim zdecydowałem się na pierwszy wypad do Chorwacji i właśnie na nocleg u Pani Ana. Rozpoczynam urlop od 30.06.-07.07.12 jest ktoś w tym okresie w Baśka Voda ??

.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne