Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

[SZUKAM] apartament na wrzesień dla 2 + 2,5 letnie dziecko

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pleban
Plażowicz
[SZUKAM] apartament na wrzesień dla 2 + 2,5 letnie dziecko

Nieprzeczytany postnapisał(a) pleban » 11.08.2008 20:00

Witam Wszystkich

Wiele tu wyczytałem o pięknych i polecanych miejscach, jeden szuka na takiej a takiej wyspie, drugi na plaży itd.

Ja byłem już w Baska Voda 3 lata temu - super, ale.....

nie wyobrażam sobie żeby pokonywać te chyba 300 schodów kilka razy dziennie, a jako że mój młodzieniec nienawidzi podawać ręki przy ich pokonywaniu dostałbym zawału, a on padł ze zmęczenia.

Poza tym Makarska była świetna do imprezowania, a teraz nam to już niepotrzebne, jako że młody i tak o 19 pada na twarz, więc na miejscowości z bujnym życiem nocnym nam nie zależy.

Szukam więc (na wrzesień) miejsca na jakieś 10 dni z bliskim dostępem do morza, najlepiej piaszczystą plażą (syn jest fanem zabaw w piasku), niekoniecznie w imprezowej okolicy.

Myślę jednak, że z racji późnego sezonu pasowałaby miejscówka w okolicach bardziej na południe

za podpowiedzi na forum lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bardzo dziękuję
pleban
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pleban » 18.08.2008 13:29

lipa.....

Za wysoko na mapie, może być już zimno we wrześniu, szukam bliżej splitu (np. Dubrovnik;)
yacek63
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) yacek63 » 19.08.2008 18:37

Proponuję Drasnice na Rivierze Makarskiej . Do Podgory 5 km, Omis 35 i inne. Dubrovnik ponad 100km. Mam namiary na apartman na samej plaży z drobnymi kamyczkami. Właściciel łowi ryby, więc uczta gwarantowana. Niedrogo sprzedaje. W sezonie było 50 euro za 3 osoby dorosłe. we wrzesniu nie powinni żadać więcej niż 10/os. Podaj maila na priv to wysle namiar
yacek63
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) yacek63 » 19.08.2008 18:55

To zdjęcia apartamentu w Drasnicach o którym pisałem w poprzednim poście
forum/album_page.php?pic_id=2537
forum/album_page.php?pic_id=2536
pleban
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pleban » 19.08.2008 19:33

pleban1975(malpiszon)gazeta.pl
Ania W
Cromaniak