Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak zostałam więźniem w Komiży - wrzesień 2021

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 22.02.2025 12:45

Cieszę się że wróciłaś na łono naszej małej społeczności Cro :D.
Mam nadzieję, że zaczniesz pisać i udzielać się na forum, bo brakuje tu Twoich niebanalnych treści.
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 24.02.2025 15:03

Jak miło, bardzo cieszę się z powrotu autorki jednych z najlepszych relacji na forum :hearts: :hearts: :hearts: :jupi:
Katerina jesteś niejako fundamentem, bardzo Cię tutaj brakowało :proszedzieki: :oczy: Czy jest jakaś szansa na dokończenie tej relacji?
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wróciłaś na dłużej :serduszka: :przytul:
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 26.02.2025 17:47

Witaj!!! Ja też tęsknię za Twoimi relacjami. Ostatnio właśnie myślałam, że razie jakiegoś mega doła będę sobie te stare odświeżać. :faja:
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 27.02.2025 13:42

pomorzanka zachodnia napisał(a):Witaj!!! Ja też tęsknię za Twoimi relacjami. Ostatnio właśnie myślałam, że razie jakiegoś mega doła będę sobie te stare odświeżać. :faja:

Też tak mam :zeby: :tak: I to działa! :tak: Podobnie, jak relacje Maslinki i jeszcze kilka... :hearts: :serduszka:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 28.02.2025 22:52

agus78 napisał(a):Jak miło, bardzo cieszę się z powrotu autorki jednych z najlepszych relacji na forum ::

A to fakt, Katerina bardzo ciekawie pisze relacje i przekazuje w nich dość dużo wiedzy o opisywanych miejscach.
To się chyba określa, że ktoś ma "lekkie pióro".
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 04.03.2025 23:18

Habanero
Katerina pozdrawiam i ściskam prawdziwą Cromaniaczkę :peace:

I ja ściskam, Konradzie :jupi:
Jawi mi się,
że byłeś na Visie ? :lool:
Mam Kalendarz = wiem :cfaniak:
Ciekawa jestem wrażeń...Vis, a zwłaszcza Komiża, to już inne miejsce niż 3, 5 lat temu.
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 04.03.2025 23:53

megidh
Cieszę się że wróciłaś na łono naszej małej społeczności Cro :D.
Mam nadzieję, że zaczniesz pisać i udzielać się na forum, bo brakuje tu Twoich niebanalnych treści.

Tak, w tym dziale nasza mała społeczność się trochę kurczy ... Znak czasów...
Super ,że wciąż tu jesteś i jeszcze trochę tu sobie pogadamy.
Mam w myślach Twoje podróże i zdjęcia :cmok:

agus78 » 27.02.2025 14:42

pomorzanka zachodnia napisał(a):
Witaj!!! Ja też tęsknię za Twoimi relacjami. Ostatnio właśnie myślałam, że razie jakiegoś mega doła będę sobie te stare odświeżać. :faja:

Też tak mam :zeby: :tak: I to działa! :tak: Podobnie, jak relacje Maslinki i jeszcze kilka... :hearts: :serduszka:

Cudownie, dzięki :listmilosny:

Vis już nie jest dla mnie tym czym był 3 lata temu.
Tam się dużo pozmieniało... Palmy wymarły, najlepszy festiwal się zamknął...
Ludzie umarli.
Ale będę tam jeszcze raz , by pożegnać.

A, tymczasem, zanim dokończę historię - tu też - to jadę na Maderę - nie na urlop , tylko ciężki wyczyn trekkingowy. Trzymajcie kciuki :verryhappy:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 05.03.2025 00:02

agus78
pomorzanka
Ja mam doła od 2 lat, ale staram się bardzo, żeby go... zneutralizować :killer:
Dzięki za miłe słowa i za cudne chwile w relacjach :listmilosny:
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 05.03.2025 09:02

Katerina napisał(a):(...) Ja mam doła od 2 lat, ale staram się bardzo, żeby go... zneutralizować (...)
Ponoć jednym z lepszych remediów na "doła" jest... napisać nowy odcinek relacji :D
Nie pisząc, karmisz go tylko (tego "doła").
croktoś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croktoś » 06.03.2025 21:31

Doły się zdarzają,krótsze lub dłuższe,
każdy ma swoje powody,wiadomo.... (zdrowie,związki,rodzina,budżet,praca itp.)
Ale pisanie redukuje stres i pomaga w budowaniu równowagi emocjonalnej (tak mnie uczyli :roll: )
I nie mam tu na myśli Twojej,tylko oczekujących czytaczy ;)
Komentarz napisałam tylko i wyłącznie w celu wsparcia i niewiążącej mobilizacji ze względu na przesilenie
wiosenne...
su-petar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) su-petar » 14.03.2025 23:11

[quote="Katerina"]Przepraszam, ale nie mogłam powstrzymać się od śmiechu :oczko_usmiech:
su-petar :faja: :lool:
Buziaki Kasia, cieszę się, że spyciłem trochę Twojego doła. Olać te doły, ale łatwo się mówi, ja w październiku miałem wyciętego skorupiaka. Próbuję się pozbierać, ale nie jest łatwo.
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży