.png)
.png)
te kiero napisał(a): ... jeszcze bardziej podziwiam ludzi, którzy tam żyją w ekstremalnie zimowych warunkach. ...
.png)
margaret-ka napisał(a):Przy okazji dowiedziałam się, że pakistańskie kolorowe ciężarówki, które tak ładnie wyglądają na drodze, nie mają prawa przekroczyć granicy bo są rupieciami, które
nie spełniają żadnych standardów bezpieczeństwa.
.png)
piotrf napisał(a):Cudowna podróż ...
.png)
, gdy post zamiast na forum trafia w niebyt . . . . Opuszczałem wtedy forum i wracałem po kwadransie . Czasem pomagało , czasem nie
, więc wracałem na forum następnego dnia . Z laptopem nic nie kombinuję , bo działa dobrze , problem dotyczy jedynie forum ..png)
margaret-ka napisał(a):Niedużo już zostało, ale od 4 dni nie mam możliwości dokończenia relacji. Przy próbie wysłania kolejnego posta w swojej relacji, nawet bez zdjęć, pojawia się "Błąd ogólny". Nie pomaga zmiana pory dnia, przeglądarki czy nawet laptopa. Jeżeli uda się zamieścić ten tekst to znaczy, że mogę napisać tylko z cytatem. Zgłaszałam problem Adminowi, ale nie doczekałam się odpowiedzi.
.png)
bezrobotny500 napisał(a):
Niskie ukłony dla autorki relacji...
.png)
margaret-ka napisał(a):bezrobotny500 napisał(a):
Niskie ukłony dla autorki relacji...
Dziękuję
Z szacunku dla Czytelników, po trzech tygodniach kwarantanny, spróbuję dokończyć opowieść. Chociaż przyznaję, że ta sytuacja skutecznie osłabiła moją motywację do pisania, a miała bym o czym.
.png)
margaret-ka napisał(a): ... spróbuję dokończyć opowieść.
.png)
margaret-ka napisał(a):margaret-ka napisał(a): ... spróbuję dokończyć opowieść.
Przepraszam, jednak nie ...
Udało mi się puścić jedno zdanie testowo ale już następny post nie poszedł, nawet taki bez zdjęć.
Od 5-go listopada dalej mogę tylko odpowiedzieć z cytatem.
.png)
.png)
dasuch napisał(a): ... To dawaj relację z cytatem