Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 17.02.2016 22:03

sdolas napisał(a):
Jackar napisał(a):
TomaszO napisał(a):Dzięki cenę jeszcze do zniesienia ale nie chcemy na wyspie i trochę bliżej wolimy bo w Makarskiej i dalej już byliśmy.

Jak cena do zniesienia, to może też Larus ale w Mimicach
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Apartamenty testowane czy wyszukane na szybko ?
Z samych fotek wyglądają ciekawie.

Szukałem czegoś pomiędzy Splitem a Pisakiem, tydzień grzebałem w necie no i wygrzebałem.
Choć nie była to miejscówka pierwszego wyboru.
Ze zdjęć i z googlemaps wygląda zachęcająco. Blisko plaża, Studenac i "centrum" Mimic.
W sezonie raczej nie byłoby mnie stać na wynajem, ale że żona będzie jeszcze na końcówce macierzyńskiego to na przełomie sierpnia i września cena do zaakceptowania.
Tylko właścicielka ciężka w negocjacjach, nic mi się nie udało utargować :roll:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 18.02.2016 13:18

Jak wrócicie to podzielcie się wrażeniami.
Mimo że w tym roku nasz wybór padł na co innego to bardzo ciągnie mnie właśnie w rejony Mimice, Medici, Marusici :wink:
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 18.02.2016 19:37

My będziemy pierwszy raz w tym rejonie Chorwacji. Wcześniej raz Zadar i 3xPelješac.
Z tego co czytałem w wątkach o tej okolicy, wydaje mi się że to dobry wybór.
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 18.02.2016 20:48

Jackar napisał(a):My będziemy pierwszy raz w tym rejonie Chorwacji. Wcześniej raz Zadar i 3xPelješac.
Z tego co czytałem w wątkach o tej okolicy, wydaje mi się że to dobry wybór.

Trochę się powspinacie, ale powinniście być zadowoleni :)

Polecam plażę na lewo za knajpą Val, ta bezpośrednio przy przystani w Mimicach jest dość zapchana...
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 18.02.2016 20:59

klerjeser napisał(a):[
Polecam plażę na lewo za knajpą Val, ta bezpośrednio przy przystani w Mimicach jest dość zapchana...

Tak, już ją namierzyłem. Dzięki. Właścicielka mi napisała, że od apartamentu idzie się do niej około 10 minut. A w drodze powrotnej, jeszcze można na piwko zahaczyć w Val.

Będziemy tam na przełomie sierpnia i września, więc liczę na większe luzy na plażach.
marcin19
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin19 » 19.02.2016 21:52

Starzy wyjadacze , proszę o poradę :
znalazłem fajną ofertę na wyspie Vis , piszę z właścicielką od kilku dni i otrzymałem meila z pytaniem czy chcę otrzymać zdjęcia apartamentu ...
Ba! oczywista , oczywistość.
Dzisiaj otrzymałem odpowiedź, ,że najpierw powinienem wpłacić zaliczkę , a później otrzymam zdjęcia !
Niezłe, prawda ?
Nie jadę tam pierwszy raz, ale, taki numer przytrafia mi właśnie 1 -wszy raz.

A'propos :
proszę o podanie namiarów na sprawdzoną kwaterę dla 2 osób na Vis, z warunkami/ widok na morze/.
Z góry dziękuję i pozdrawiam !
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 19.02.2016 22:11

Jackar napisał(a):
klerjeser napisał(a):[

Tak, już ją namierzyłem. Dzięki. Właścicielka mi napisała, że od apartamentu idzie się do niej około 10 minut. A w drodze powrotnej, jeszcze można na piwko zahaczyć w Val.

Będziemy tam na przełomie sierpnia i września, więc liczę na większe luzy na plażach.

Z tym piwkiem w Val to tak średnio, bo to przede wszystkim knajpa z jedzeniem i bywa że trzeba czekać na wolne miejsce, no chyba że usiądziesz przy barze, lokale typowo drinkowe są przy przystani, fajnie się tam siedzi wieczorem ;)
maki1000
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maki1000 » 20.02.2016 10:53

Poszukujemy ze znajomymi apartamentu przy samej plaży. Region nie ma większego znaczenia. Ważne by było jak w pierwszym poście tego tematu :)

4 osoby dorosłe i 3 malutkich dzieci w wieku 1-3

Bardzo proszę o sprawdzone oferty adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 20.02.2016 13:59

Może zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ?
jacek28
Plażowicz
apartament jak najblizej plazy ?!?

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek28 » 28.02.2016 14:42

witam
na poczatku chciałem powiedziec wszystkim dzien dobry
poszukuje apartamentu dla dwóch rodzin 2+1, 2+1+ pół roczny bobas, jak najblizej plazy tzn max 50 metrów w okresie od 29 czerwca do 11 lipca (10dni ), cena ok. 100e. za 2 pokoje, chodzi mi o Dalmacje i o kontakt w jezyku polskim i na lądzie.
to tyle moich wymagan :)
jesli to mozliwe to prosze o oferty adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, lub tutaj lub 501674973
cisa2
Croentuzjasta
Re: apartament jak najblizej plazy ?!?

Nieprzeczytany postnapisał(a) cisa2 » 28.02.2016 14:55

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Dogadasz się po polsku bez problemu.
jacek28
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek28 » 28.02.2016 15:22

zły link mówi mi nie znaleziono serwera :(
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 28.02.2016 16:55

jacek28 napisał(a):zły link mówi mi nie znaleziono serwera :(

To chyba link do Daria,ja też jak go wklejam to takie akcje wychodzą.Wbij sobie w google Dario Vodice to znajdziesz kontakt do niego,jest tam też gdzieś film z moim dojazdem do niego.
cisa2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cisa2 » 28.02.2016 18:41

Dokładnie o Dario chodzi. Apartament Plaża w Tribujn jest bezpośrednio przy plaży. To jest chyba dobry numer do Dario 00385915274328
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 28.02.2016 19:33

Tak,to właściwy numer,ma też profil na Facebooku
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 30
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone