Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 20.01.2016 21:09

piekara114 napisał(a):
Edikol napisał(a):
piekara114 napisał(a):
tEREk napisał(a):Witam poszukuje apartamentu na tygodnie od 16.07 dla 2+2 blisko piaszczystej plaży możecie coś polecić ?

Piaszczyste plaże to nie w Chorwacji.

Jak nie jak tak.

Chorwackie piaszczyste plaże niewiele z piaszczystymi mają wspólnego, babkę może i da się zrobić, ale ten mułowaty piasek nie zasługuje na nazywanie go piaskiem. Piasek to nad Bałtykiem, we Włoszech czy Bułgarii. W Cro to plaże kamieniste, żwirkowe lub najlepsze otoczaków, dzięki nim woda ma pożądaną przejrzystość.

No, nie jest to takie proste przełożenie. W Egipcie czy bardziej egzotycznych krajach plaże są piaszczyste, a woda jak kryształ. Nawet w Grecji na Sithonii mieliśmy plażę z piachem, a woda nie ustępowała chorwackiej.
No, ale to akademickie dyskusje ;)
szalonaona77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) szalonaona77 » 21.01.2016 09:50

sdolas napisał(a):W temacie apartamentów...
Wszystko zależy od podejścia ogólnego do wakacji.
Dla jednych definicją udanych wakacji jest standard apartamentu a dla innych Chorwacja.

Podejscie mamy takie zeby nie znalesc robaków jak w zeszlym roku...
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 21.01.2016 10:07

mirko napisał(a):Nie radzę apartamenty blisko plaży, ponieważ w nocy, nie jest przyjemne spać, jeśli szczekają "morski psi" - rekiny!!!

A ja bym chętnie posłuchał :)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 21.01.2016 20:00

szalonaona77 napisał(a):
Dla jednych definicją udanych wakacji jest standard apartamentu a dla innych Chorwacja.

W apartamentach u Dario jeszcze nikt ba brud nie narzekał :wink:
A jeżdżą już do niego forumowicze od wielu lat
lukaszdusia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukaszdusia » 24.01.2016 17:17

Wtam

My w tym roku wybieramy się do Tucepi ul. kamena 57 czy coś na ten temat możecie powiedzieć. Jak na plażach duży tłok na przełomie lipca i sierpnia ? czy są jakieś atrakcje , jak z możliwością nurkowania jest co oglądać ?, czy warto płynąć łodzią podwodną itp.
Będziemy wdzięczni za info.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 24.01.2016 18:50

sdolas napisał(a):
szalonaona77 napisał(a):

W apartamentach u Dario jeszcze nikt ba brud nie narzekał :wink:
A jeżdżą już do niego forumowicze od wielu lat

Z tego co wyczytałem w innym temacie to szalona nie była jeszcze u Daria
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 24.01.2016 20:14

Oby nie była to kolejna osoba, która znajdzie "super miejsce" na własną rękę a po powrocie posypią się same negatywne opinie i narzekanie na Chorwatów :wink:
szalonaona77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) szalonaona77 » 24.01.2016 20:38

Szalona była w zeszłym roku w app z polecenia wlasnie z forum, za co pieknie podziękowała;)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 24.01.2016 20:56

Z tego co widzę było to w Tucepi,ja sam byłem kiedyś w Breli na Frankopanskiej i ostatniego dnia zdarzyło mi się karaluchy w kuchni ganiać.
szalonaona77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) szalonaona77 » 24.01.2016 21:10

Brrr... ja ganiałam robaki w Radoboj na polecanym tu jako tranzytowy noclegu.
Ja nie polecam...
TomaszO
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomaszO » 07.02.2016 16:16

Witam, plany się zmieniły i zaczynam szukać na nowo. Potrzebuję apartament dla 6 osób ( 4 dorosłe i 2 dzieci 16 i 14 lat) z klimatyzacją (najlepiej jak by była), balkonem z widokiem na morze (to warunek konieczny). Może też być dla 4 osób + osobny pokój z łazienką dla 2 osób. Okolice od Biograd na Moru do Trogiru. Chcemy jechać od 31 lipca na 2 tygodnie.
Wysłałem już dziesiątki e-maili ale wasza pomoc też się przyda. Za kontakt do Dario już dziekuję bo mam. o info proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
joarch
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joarch » 07.02.2016 16:57

Dzień dobry, nasza lokalizacja też już jest zajęta,stąd prośba o pomoc w znalezieniu apartamentu. 2+2 dzieci, z jedną osobną sypialnią.odległość do morza Max 10 -20 m. Może być odludzie, może być skala, im dziczej tym lepiej. Na pewno nie miasteczko. Liczę na pomoc osób które trafiły jak my w zeszłym roku na super miejsce. Bez pośredników.możemy wyjechać po 13.07 na dwa tygodnie. Dziękuję za pomoc.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 07.02.2016 17:23

TomaszO napisał(a): Okolice od Biograd na Moru do Trogiru. Chcemy jechać od 31 lipca na 2 tygodnie.
Wysłałem już dziesiątki e-maili ale wasza pomoc też się przyda.
Może Pakostane?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.02.2016 17:55

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 07.02.2016 18:03

Nie wiem czy pisałam ale w tym roku znalazłam i zarezerwowałam na Korculi. Nad samym morzem. Dla 5 osób (tani nie jest).
Wychodzi się prosto do morza, jakieś 5 kroków. Korcula, Prizba, apartament Pensa, parter.
Może jeszcze coś jest wolne.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone