Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 09.01.2016 16:52

Zerknij do banku kwater, znajdziesz tam co szukasz.
krzys182
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzys182 » 09.01.2016 17:06

Polecam Promajnę apartament Helena na samej plaży ,miejscowość kameralna jest gdzie pospacerować,plaża szeroka miejscami 20m słoneczna i zacieniona..Dużo knajpek wzdłuż promenady a na spacer polecam widokową ścieżką do Krvavicy.
TomaszO
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomaszO » 09.01.2016 17:13

krzys182 napisał(a):Polecam Promajnę apartament Helena na samej plaży ,miejscowość kameralna jest gdzie pospacerować,plaża szeroka miejscami 20m słoneczna i zacieniona..Dużo knajpek wzdłuż promenady a na spacer polecam widokową ścieżką do Krvavicy.

Dzięki za propozycje ale chcę teraz byc blisko Kornati i Krka. Wiec odpada
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 09.01.2016 17:27

TomaszO napisał(a):
krzys182 napisał(a):Polecam Promajnę apartament Helena na samej plaży ,miejscowość kameralna jest gdzie pospacerować,plaża szeroka miejscami 20m słoneczna i zacieniona..Dużo knajpek wzdłuż promenady a na spacer polecam widokową ścieżką do Krvavicy.

Dzięki za propozycje ale chcę teraz byc blisko Kornati i Krka. Wiec odpada

Podejrzewam, że to było raczej dla Abrakadabry. :wink:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 09.01.2016 17:44

Jak tam cenowo w sezonie, bo ogólnie Promajna droga :roll:
Abrakadabra
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abrakadabra » 09.01.2016 19:47

Kochani chyba mi sie troche klaruje przynajmniej miejscowość . Mikromir oglądam fotki z Zaostrog i chyba to jest to. Jestem oczarowana :D Czekam na odp w sprawie jednego miejsca. Zobaczymy co z tego wyniknie
Abrakadabra
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abrakadabra » 09.01.2016 19:53

Kurcze Promajna tez piekne miasto :lol: ale chyba sporo większe od Zaostrog,i drozsze jak juz ktos napisał :roll:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 09.01.2016 19:59

Jak szukałem w Promajnie w pierwszej linii to w sezonie kosmos ;(
Podstrana tańsza.
W oko jeszcze wpadło Bratuś :wink: , rzut beretem od Promajny a taniej.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 09.01.2016 20:02

Abrakadabra napisał(a):Kurcze Promajna tez piekne miasto :lol: ale chyba sporo większe od Zaostrog,i drozsze jak juz ktos napisał :roll:

W Zaostrogu celuj trochę dalej od centrum, bardziej w stronę Kapcia (ale w samym Kapciu jest też camp, pamiętaj), jakieś Bilaje może albo coś w tej okolicy. Do centrum zawsze możesz dojść, a w nim jednak więcej ludzi na plażach. Zresztą całą nadmorską drogę możesz przejść na jesiennym streetview i sama zobaczyć okolicę. A najlepiej przewędruj wszystkie te miejsca. :wink:
W relacjach kilka razy był Zaostrog w sezonie i poza nim, poczytaj. No i nie licz na to, że na Makarskiej Riwierze gdziekolwiek jest odludnie w sezonie. To tylko kwestia różnicy między większym a mniejszym tłumem. :mrgreen:

P1180485b.JPG
Zaostrog, przełom lipca/sierpnia 2013.

P1180486b.JPG

P1180490b.JPG

P1180493b.JPG
open24
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) open24 » 10.01.2016 20:22

Witam, planuje 4 wyjazd do Cro i szukam apartamentu na Hvarze albo Peljesacu. Warunek mojej małżonki - musi być bardzo blisko kameralnej plaży :) dla rodziny 2+3, z 2 sypialniami, tarasem z widokiem na morze.

Jeśli ktoś ma jakiś namiar na fajną miejscówkę bardzo proszę podesłać na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuje !
Abrakadabra
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abrakadabra » 11.01.2016 11:21

heloł znowu :mrgreen:
znow męcze bułe, ale juz jesteśmy blisko rezerwacji. Prosze szanownych doświadczonych cromaniakow o opinie. Szwagierka ma spawdzona kwatere w Duce , ale mi spodobal sie Zaostrog. Co byscie wybrali na pierwszy pobyt w HR? Duce czy Zaostrog? Duce szeroka plaza zwirkowa, ale nie wiem czy to az taki plus , minusem jest ta droga przecinajaca, ale kolezance to akurat nie sprawialo problemow. Zaostrog za to ma duzo mniejsza plaze kamienista, ale z fotek jak dla mnie bardziej urokliwa, jednak mam watpliwosci czy nie bedzie tam tlumow i bedziemy siedziec na plazy tylek obok tylka :mrgreen: pls help
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 11.01.2016 11:51

Abrakadabra napisał(a):heloł znowu :mrgreen:
znow męcze bułe, ale juz jesteśmy blisko rezerwacji. Prosze szanownych doświadczonych cromaniakow o opinie. Szwagierka ma spawdzona kwatere w Duce , ale mi spodobal sie Zaostrog. Co byscie wybrali na pierwszy pobyt w HR? Duce czy Zaostrog? Duce szeroka plaza zwirkowa, ale nie wiem czy to az taki plus , minusem jest ta droga przecinajaca, ale kolezance to akurat nie sprawialo problemow. Zaostrog za to ma duzo mniejsza plaze kamienista, ale z fotek jak dla mnie bardziej urokliwa, jednak mam watpliwosci czy nie bedzie tam tlumow i bedziemy siedziec na plazy tylek obok tylka :mrgreen: pls help

Im mniejsza miejscowość i bardziej "niedostępnie" położony apartament , tym lepiej. W Mimicach mieliśmy malutką plażę, ale ponieważ była dostępna w zasadzie tylko dla kilku apartamentów, to w porywach było tam 10 osób. Podobnie w sąsiednich zatoczkach. Niedaleko była większa plaża miejska i bywało gęsto, bo przyjeżdżali tam ludzie z dalszych okolic i parkowali przy drodze.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.01.2016 12:18

Abrakadabra napisał(a):heloł znowu :mrgreen:
znow męcze bułe, ale juz jesteśmy blisko rezerwacji. Prosze szanownych doświadczonych cromaniakow o opinie. Szwagierka ma spawdzona kwatere w Duce , ale mi spodobal sie Zaostrog. Co byscie wybrali na pierwszy pobyt w HR? Duce czy Zaostrog?

Ja zdecydowanie ZAOSTROG :idea:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.01.2016 12:18

Z dwojga złego wolę, jak mi ktoś przy głowie siedzi niż jak mi samochody nad nią ciurkiem jadą. Ale to tylko moje zdanie i wrażenie - sami zdecydujcie.
Abrakadabra
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abrakadabra » 13.01.2016 08:59

No i jedziemy do Zaostroga. Apartman zaklepany , teraz odliczanie :lol: Dzieki za porady, juz nie moge sie doczekac :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone