.png)
krzys182 napisał(a):Polecam Promajnę apartament Helena na samej plaży ,miejscowość kameralna jest gdzie pospacerować,plaża szeroka miejscami 20m słoneczna i zacieniona..Dużo knajpek wzdłuż promenady a na spacer polecam widokową ścieżką do Krvavicy.
.png)
TomaszO napisał(a):krzys182 napisał(a):Polecam Promajnę apartament Helena na samej plaży ,miejscowość kameralna jest gdzie pospacerować,plaża szeroka miejscami 20m słoneczna i zacieniona..Dużo knajpek wzdłuż promenady a na spacer polecam widokową ścieżką do Krvavicy.
Dzięki za propozycje ale chcę teraz byc blisko Kornati i Krka. Wiec odpada
.png)
krzys182 napisał(a):Polecam Promajnę apartament Helena na samej plaży ,miejscowość kameralna jest gdzie pospacerować,plaża szeroka miejscami 20m słoneczna i zacieniona..Dużo knajpek wzdłuż promenady a na spacer polecam widokową ścieżką do Krvavicy.
.png)
.png)
.png)
Abrakadabra napisał(a):Kurcze Promajna tez piekne miastoale chyba sporo większe od Zaostrog,i drozsze jak juz ktos napisał
.png)
.png)
Abrakadabra napisał(a):heloł znowu![]()
znow męcze bułe, ale juz jesteśmy blisko rezerwacji. Prosze szanownych doświadczonych cromaniakow o opinie. Szwagierka ma spawdzona kwatere w Duce , ale mi spodobal sie Zaostrog. Co byscie wybrali na pierwszy pobyt w HR? Duce czy Zaostrog? Duce szeroka plaza zwirkowa, ale nie wiem czy to az taki plus , minusem jest ta droga przecinajaca, ale kolezance to akurat nie sprawialo problemow. Zaostrog za to ma duzo mniejsza plaze kamienista, ale z fotek jak dla mnie bardziej urokliwa, jednak mam watpliwosci czy nie bedzie tam tlumow i bedziemy siedziec na plazy tylek obok tylkapls help
.png)
Abrakadabra napisał(a):heloł znowu![]()
znow męcze bułe, ale juz jesteśmy blisko rezerwacji. Prosze szanownych doświadczonych cromaniakow o opinie. Szwagierka ma spawdzona kwatere w Duce , ale mi spodobal sie Zaostrog. Co byscie wybrali na pierwszy pobyt w HR? Duce czy Zaostrog?
.png)