Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 30.12.2015 20:28

sdolas napisał(a):Taj jak Z pisze, nawet w sezonie jest tam bardzo spokojnie, zarówno pod względem ruchu ulicznego który jest na prawdę znikomy, jak i pod względem plażowiczów, zawsze znajdzie się miejsce pod drzewkami ;). Tribunj też ma ogromny plus w postaci ludzika na streetview, można obejść online niemal całe miasto ;)
Pytasz o zdjęcia, nawet nie mam co szukać, mimo że trochę ich mam to i tak zdecydowanie więcej zobaczysz chodząc ludzikiem.

My jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100% więc poproszę o namiary w Zivogosce. Opisz może w kilku słowach to miejsce.

Szperając natrafiłem TU na kilka zdjęć.

No to plaża bardzo średnia. Taka patelnia bez niczego. Chodziło mi o zdjęcia z kwatery, obejścia i bezpośredniego sąsiedztwa.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 30.12.2015 20:35

Zależy jak zdefiniować " plaża patelnia"
Dla nas ważne było by był cień naturalny pod kątem dzieciaków by nie trzeba było co dzień walczyć z parasolem. Na plaży są dwa rzędy drzewek, miejsca do rozłożenia się w cieniu jest mnóstwo.
Postaram się znaleźć jakąś fotkę z plaży.
Nemhain
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nemhain » 04.01.2016 13:57

sdolas napisał(a):Na 2016 znalazłem coś ciekawego w Mimice/Medici - jak co to pytać.
.

To poproszę ;)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 04.01.2016 19:29

Interesujący jest cały zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Namiary = klik na apartmanie
KasiaS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaS » 04.01.2016 22:48

Kochani!
Proszę o pomoc! Szukamy apartamentu dla 4 osób dorosłych 4 dzieci oraz niemowlę 9 miesięcy.
Zdecydowaliśmy się na Povlje na wyspie Brać!
Wstępnie mamy już coś upatrzone jednak jest dość daleko do pięknej plaży na cyplu. Cena do 100 euro za 8osób. Może ktoś ma namiary na jakieś kwatery które nie są dostępne w necie bo tam już wszystko przekopałam! Z góry dziękuję za pomoc B-)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 04.01.2016 22:53

Dziecko 9 miesięcy a tam jest niezła patelnia :roll: , bierzecie to pod uwagę ?
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.01.2016 22:55

KasiaS napisał(a):Proszę o pomoc! Szukamy apartamentu dla 4 osób dorosłych 4 dzieci oraz niemowlę 9 miesięcy.
Zdecydowaliśmy się na Povlje na wyspie Brać!
Wstępnie mamy już coś upatrzone jednak jest dość daleko do pięknej plaży na cyplu.

Przy samej plaży / cyplu w zatoce Tičja Luka nie ma domów, najbliższe są jakieś min. 150m od niej. Czyli możesz mieszkać gdzieś przy Brdanjaku albo na wschodnim skraju Punty.
Jaki termin Cię interesuje?
KasiaS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaS » 04.01.2016 22:57

Tak wiem ale z "naszego" mamy chyba kilometr termin 13.08 do 27.08
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.01.2016 23:00

KasiaS napisał(a):Tak wiem ale z "naszego" mamy chyba kilometr termin 13.08 do 27.08

Ło jenysiu, coś Ci podrzucę, ale nie wiem, czy wolne.
KasiaS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaS » 04.01.2016 23:03

Dziękuję :-D
KasiaS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaS » 04.01.2016 23:08

sdolas napisał(a):Dziecko 9 miesięcy a tam jest niezła patelnia :roll: , bierzecie to pod uwagę ?

Tak bierzemy to pod uwagę! Trzeba będzie wziąść duży parasol B-) , dlatego szukam czegoś bliżej , co by mąż się nie przemęczył :-D
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.01.2016 23:19

KasiaS napisał(a):
sdolas napisał(a):Dziecko 9 miesięcy a tam jest niezła patelnia :roll: , bierzecie to pod uwagę ?

dlatego szukam czegoś bliżej , co by mąż się nie przemęczył :-D

Zostawialiśmy tam plażowe bambetle na plaży, trochę dalej od brzegu, żeby nie nosić. Dzieci przeżyły. :wink:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 07.01.2016 21:50

Już jestem coraz bliżej rezerwacji.
Obecnie 50/50 Marusici lub Mimice/Medici.
Powiedzcie mi w której miejscowości jest więcej knajpek i małych sklepów gdzie można zrobić codzienne zakupy i jak wygląda samo dojście do nich za względu na teren ?
Jak w obu miejscach wygląda kwestia spacerów wieczornych ?
Jak byliśmy w Tribunj to każdego dnia szliśmy na lody na starówkę, czy do kościółka na wzgórzu a nawet do Vodic. Jak to wygląda w tych dwóch ww miejscach.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.01.2016 22:12

sdolas napisał(a):Jak w obu miejscach wygląda kwestia spacerów wieczornych ?
Jak byliśmy w Tribunj to każdego dnia szliśmy na lody na starówkę, czy do kościółka na wzgórzu a nawet do Vodic. Jak to wygląda w tych dwóch ww miejscach.

Na spacery jazda do Omiš lub Nakarskiej.
Mimice i Marušici nie mają starówek, to małe wioski przy Jadrance na zboczu gór.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 07.01.2016 22:18

I zapewne plaże bardzo urokliwe, zatoczki itp ... i plażą też się nie pospaceruje ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone