Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 24.11.2015 18:46

szalonaona77 napisał(a):Sama wyszukałam miejscowości jak Tribunj, Pakostane, Vodice, Bibijne - czy znalazłoby się coś tam dla nas?
Proponuję zaglądać do Banku kwater i tam od ręki masz namiar na sprawdzony apartament w wytypowanym Pakostane. Polecam wyszukiwarkę, wpisać miejscowość i apartament i poczytać kilka wątków, w relacjach są często namiary na app - może nie zawsze wprost, ale od czego jest wujek g...le i samodzielne wysłanie wiadomości do forumowicza, który z danego app. korzystał.

AlAn_K napisał(a):Powiedzcie mi proszę, jak to jest z kwaterami wyszukiwanymi na miejscu. Znajomi mówili, że nie ma problemu z wyszukaniem kwatery będąc na miejscu, natomiast na forum co niektórzy rezerwują pokój już w listopadzie. Można jechać w ciemno w sierpniu czy nie?
Oczywiście, że można jechać w ciemno w szczycie sezonu. Ci co rezerwują (np. ja) robią to dlatego, że chcą mieć:
- z głowy szukanie app. po 12-15h godzinach jazdy w ponad 30 st. upale
- chcą mieć apartament spełniający dokładnie ich wymagania (wszystkie wymagania, np moje: na uboczu, spokój, willa nie przy głównej ulicy i nie przy głównych trasach przemarszu na plażę i gwarantujący spacerek wieczorem do centrum, w którym koniecznie musi być prawdziwa lodziarnia, z wygodnym miejscem do parkowania, villa z 4,5 app., a nie z 10 czy 15, villa bez dużego placu zabaw na podwórku - wyrosłam z małych dzieci, a ten warunek częściowo eliminuje mi biegające pod oknem dzieciaki, krzyczące do siebie, płaczące i wstające o 6 rano)
- nie chcą się zadowalać tym co się trafi w ciemno
- poszukują w jednym miejscu app. dla 2 czy 3 rodzin, a w ciemno z tym już trudniej
- trafili na wspaniałe lokum i/lub właścicieli i chcą ponownie tam spędzić urlop i nie chcą ryzykować, że w lutym czy sierpniu nie będzie już w wybranym miejscu wolnych miejsc

AlAn_K napisał(a): Ile muszę przeznaczyć na kwaterę dla 3 osób?
W zależności gdzie, jaki standard i w jakim wieku dziecko. Ja w Orebiciu miałam za 36 euro, a w Mlini za 47, a w Podgorze za 45 eur (syn miał między 10a12lat, ten sam okres).
Musisz przyjąć cenę 45-50 euro, znajdziesz taniej jak wcześniej poszukasz, co lepsze i tańsze miejscówki często są w styczniu/lutym już niedostępne.
AlAn_K
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AlAn_K » 24.11.2015 18:59

Bardzo dziękuję, rozwiałaś wszelkie moje wątpliwości, zwłaszcza że podobnie myślałem
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.11.2015 19:04

AlAn_K napisał(a):Powiedzcie mi proszę, jak to jest z kwaterami wyszukiwanymi na miejscu. Znajomi mówili, że nie ma problemu z wyszukaniem kwatery będąc na miejscu, natomiast na forum co niektórzy rezerwują pokój już w listopadzie. Można jechać w ciemno w sierpniu czy nie? Ile muszę przeznaczyć na kwaterę dla 3 osób?

Są odpowiednie wątki do poczytania:
wyjazd-w-ciemno-czy-to-mozliwe-t17807.html
noclegi-w-chorwacji-ceny-od-2008-roku-do-dzis-t19195-1020.html
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 30.11.2015 18:00

Na przyszły rok również szukam wersji dla wygodnych - ap przy plaży (byle nie betonowej ;) ) z widokiem na morze. Może ktoś polecić coś sprawdzonego dla 2+1 ? Interesują mnie małe i spokojne miejscowości (w tym roku zaliczone Drasnice więc coś w tym stylu) w dół od Makarskiej.
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 02.12.2015 06:31

Lechoo napisał(a):Na przyszły rok również szukam wersji dla wygodnych - ap przy plaży (byle nie betonowej ;) ) z widokiem na morze. Może ktoś polecić coś sprawdzonego dla 2+1 ? Interesują mnie małe i spokojne miejscowości (w tym roku zaliczone Drasnice więc coś w tym stylu) w dół od Makarskiej.

Witaj Lechoo,
też szukam czegoś podobnego. Rozumiem, że ten aptm. jaku miałeś w Drasnicacbh spełniał te wymagania.Czy byłeś zadowolony, jest wart polecenia? Prześlij proszę info na PW.Pozdrawiam.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 03.12.2015 20:02

Nie na priv'a tylko pisz tutaj, inni też szukają ;)
Ja mogę polecić coś w Tribunj, opisane w banku kwater.
Na 2016 znalazłem coś ciekawego w Mimice/Medici - jak co to pytać.
Ciekawy ap. znalazłem też w Duce, na razie nie mam oferty, niestety właściciel milczy.
MAMADWOJKI
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MAMADWOJKI » 10.12.2015 00:05

no to zaczynam poszukiwania
moge polecic fajny apartament na wyspie brac

a ja szukam cos fajnego w miare blisko morza

poprosze adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AlAn_K
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AlAn_K » 10.12.2015 19:49

a ja chyba zmienię nick na "niezdecydowany" bo wezmę namiot, a jak mi się nie spodoba, to poszukam kwatery na miejscu.
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 14.12.2015 20:01

Poszukuje czegos sprawdzonego od Środkowej Dalmacji do Południowej CRO (ok od Lokva Rogoznica do płw Plejscac). Z chęcią oddam sprawdzone namiary na kwaterę w Rogoznicy dla 2+1 ewentualnie 2+2.:)
kasia.2377
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia.2377 » 15.12.2015 22:32

szalonaona77 napisał(a):witam

Piszę po prośbie ;) mam bardzo konkretne zapytanie w sprawie sprawdzonych noclegów gdzieś w okolicach Zadaru (już za tunelem). W zeszłym roku byliśmy w Tucepi (dzięki namiarom z forum, za co serdecznie dziękuję:)
Teraz chcielibyśmy trochę bliżej - szukamy app jak najbliżej plaży (fajnie jakby z tarasu było ją widać), plaża może być kamienista byle nie był to beton i miasteczko jakieś w miarę spokojne (ale nie odludzie). Jedziemy z dziećmi (3 i 6 lat) wiec atrakcje byłby wskazane;) Sam app żeby był czysty, nowy (nie żadne gierkowe umeblowanie).
Sama wyszukałam miejscowości jak Tribunj, Pakostane, Vodice, Bibijne - czy znalazłoby się coś tam dla nas?

Jak blisko Zadaru to ja byłam w tym roku w Sveti Filip Jakov, mnie się tam podobało ale to moja pierwsza wizyta w Cro więc nie mam porównania
ninasz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninasz » 16.12.2015 18:12

Witam Was bardzo serdecznie :D prawdzie do wakacji jeszcze troche czasu ale juz powoli rozgladam sie za miejscówkami i kwaterami. Mysle aby 5 dni spedzic w Primosten a potem kolejne 5 w Podgorze. I tutaj wielka prosba do Was kochani o sprawdzone apartamenty. Czytam Wasze wątki i opowiesci i wiem ze mozna na Was liczyc :smo: moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziekuje Wam bardzo :papa: pozdrawiam
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 16.12.2015 21:40

Zerknij na mój opis Tribunj, przedostatni wpis.
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 19.12.2015 10:37

Lechoo napisał(a):Na przyszły rok również szukam wersji dla wygodnych - ap przy plaży (byle nie betonowej ;) ) z widokiem na morze. Może ktoś polecić coś sprawdzonego dla 2+1 ? Interesują mnie małe i spokojne miejscowości (w tym roku zaliczone Drasnice więc coś w tym stylu) w dół od Makarskiej.

help :mrgreen:
ninasz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninasz » 19.12.2015 21:06

sdolas napisał(a):Zerknij na mój opis Tribunj, przedostatni wpis.

dziekuje :papa:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 19.12.2015 21:32

Już jestem coraz bliżej wyboru.

Bardzo spodobał mi się rejon Mimice, mocno przoduje apartament Mira ale dzisiaj dostałem maila z apartamentu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Nie znalazłem nic na forum o tej miejscówce.
Był tam może ktoś, jakieś opinie ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone