Proponuję zaglądać do Banku kwater i tam od ręki masz namiar na sprawdzony apartament w wytypowanym Pakostane. Polecam wyszukiwarkę, wpisać miejscowość i apartament i poczytać kilka wątków, w relacjach są często namiary na app - może nie zawsze wprost, ale od czego jest wujek g...le i samodzielne wysłanie wiadomości do forumowicza, który z danego app. korzystał.szalonaona77 napisał(a):Sama wyszukałam miejscowości jak Tribunj, Pakostane, Vodice, Bibijne - czy znalazłoby się coś tam dla nas?
Oczywiście, że można jechać w ciemno w szczycie sezonu. Ci co rezerwują (np. ja) robią to dlatego, że chcą mieć:AlAn_K napisał(a):Powiedzcie mi proszę, jak to jest z kwaterami wyszukiwanymi na miejscu. Znajomi mówili, że nie ma problemu z wyszukaniem kwatery będąc na miejscu, natomiast na forum co niektórzy rezerwują pokój już w listopadzie. Można jechać w ciemno w sierpniu czy nie?
- z głowy szukanie app. po 12-15h godzinach jazdy w ponad 30 st. upale
- chcą mieć apartament spełniający dokładnie ich wymagania (wszystkie wymagania, np moje: na uboczu, spokój, willa nie przy głównej ulicy i nie przy głównych trasach przemarszu na plażę i gwarantujący spacerek wieczorem do centrum, w którym koniecznie musi być prawdziwa lodziarnia, z wygodnym miejscem do parkowania, villa z 4,5 app., a nie z 10 czy 15, villa bez dużego placu zabaw na podwórku - wyrosłam z małych dzieci, a ten warunek częściowo eliminuje mi biegające pod oknem dzieciaki, krzyczące do siebie, płaczące i wstające o 6 rano)
- nie chcą się zadowalać tym co się trafi w ciemno
- poszukują w jednym miejscu app. dla 2 czy 3 rodzin, a w ciemno z tym już trudniej
- trafili na wspaniałe lokum i/lub właścicieli i chcą ponownie tam spędzić urlop i nie chcą ryzykować, że w lutym czy sierpniu nie będzie już w wybranym miejscu wolnych miejsc
W zależności gdzie, jaki standard i w jakim wieku dziecko. Ja w Orebiciu miałam za 36 euro, a w Mlini za 47, a w Podgorze za 45 eur (syn miał między 10a12lat, ten sam okres).AlAn_K napisał(a): Ile muszę przeznaczyć na kwaterę dla 3 osób?
Musisz przyjąć cenę 45-50 euro, znajdziesz taniej jak wcześniej poszukasz, co lepsze i tańsze miejscówki często są w styczniu/lutym już niedostępne.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
moj adres
pozdrawiam