Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hoseantonio
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoseantonio » 19.12.2015 22:14

Witam wszystkich, planuje z 1.07.2016r. uderzyć na Chorwację.
Poszukuje jakiegoś fajnego apartamentu w Makarskiej lub jej okolicach +, - 5 km blisko wody. szukam czegoś dla 3 osób dorosłych + jednego 3 letniego dzieciaka.
Mam również pytanie dotyczące zwiedzania.Co w tych okolicach warto zobaczyć?
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 19.12.2015 22:47

Tutaj szukałeś ?
Zerknij też w nasze relacje z podróży tam też znajdziesz namiary.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link też sporo namiarów i szansa na zobaczenie okolicy ludzikiem :wink:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 22.12.2015 22:32

Mam kolejną ofertę z apartamentów zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Marusici.
Czy był tam ktoś i może podzielić się swoją opinią co do tego miejsca ?
fericzka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fericzka » 28.12.2015 19:39

klerjeser napisał(a):
Witam, można namiary na ten apartman, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszło na PW.

też porposzę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.12.2015 22:09

sdolas napisał(a):Mam kolejną ofertę z apartamentów zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Marusici.
Czy był tam ktoś i może podzielić się swoją opinią co do tego miejsca ?

Szukajka znalazła to >>> apartamenty-andrea-marusici-t40042-15.html?hilit=andrea#p1597498
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 28.12.2015 23:01

Dzięki Janusz :wink:
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 30.12.2015 08:41

fericzka napisał(a):
klerjeser napisał(a):
Witam, można namiary na ten apartman, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszło na PW.

Napisz na PW, to ci prześlę namiary.
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 30.12.2015 08:43

klerjeser napisał(a):
fericzka napisał(a):
klerjeser napisał(a):

Poszło na PW.

Napisz na PW, to ci prześlę namiary.

albo wrzuć w google "apartamenty mira mimice"
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 30.12.2015 08:54

CO prawda na najbliższe wakacje planujemy inny kraj, to jednak chcemy sobie jako opcję awaryjną zostawić Chorwację.

Formuła jak ostatnio, czyli tydzień w jednym miejscu, tydzień w drugim, najlepiej stały ląd i wyspa.

Jeśli może ktoś polecić namiary na coś ciekawego blisko/przy plaży (mniej więcej takie klimaty jakie polecałem w Mimicach), to będę wdzięczny. Czyli nieduża miejscowość, ale z jaką taką infrastrukturą, najlepiej od Splitu do Zadaru, czyli Środkowa Dalmacja, albo od Makarskiej w dół. Raczej bez skał na plaży i betonowych pochylni.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 30.12.2015 10:55

Czyli podobnie jak ja, zbierasz namiary ile wlezie aż do czasu decyzji ?
Tribunj jest w bazie ?
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 30.12.2015 12:36

sdolas napisał(a):Czyli podobnie jak ja, zbierasz namiary ile wlezie aż do czasu decyzji ?
Tribunj jest w bazie ?

Niestety, odpuściłem Tribunj, bo jakoś nie mogę tam znaleźć pasujących mi klimatów. brak tych żwirowych zatoczek i kwater przy samym morzu, bez drogi pomiędzy.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 30.12.2015 12:44

My mamy trochę inne potrzeby, jedziemy z dzieciakami, czyli ma być urokliwie, fajnie, sympatycznie ale.... i to chyba przede wszystkim, wygodnie.
A przy Zamalinie też się sporo fajnych zatoczek znajdzie ;)
U samego wejścia do portu nawet i zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link znajdziesz :mrgreen:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 30.12.2015 13:49

klerjeser napisał(a):
sdolas napisał(a):Czyli podobnie jak ja, zbierasz namiary ile wlezie aż do czasu decyzji ?
Tribunj jest w bazie ?

Niestety, odpuściłem Tribunj, bo jakoś nie mogę tam znaleźć pasujących mi klimatów. brak tych żwirowych zatoczek i kwater przy samym morzu, bez drogi pomiędzy.

Dario nie ma kwater przy drodze głównej,tylko przy ślepej uliczce,która zaraz dalej kończy się parkingiem plażowym.Aut jeździ tam mało a jak już to muszą jechać powolutku bo jest tam przy drodze moja ulubiona knajpa i ludziska przemieszczają się na plaże,jest gdzieś na forum opis kogoś kto tam w zeszłym roku był,nie wiem kiedy jedziesz lecz jak coś to pomoże,to będę w tamtych rejonach koło 10lipca,to mogę zrobić kilka zdjęć.
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 30.12.2015 15:01

Z napisał(a):
klerjeser napisał(a):
Tribunj jest w bazie ?

Dario nie ma kwater przy drodze głównej,tylko przy ślepej uliczce,która zaraz dalej kończy się parkingiem plażowym.Aut jeździ tam mało a jak już to muszą jechać powolutku bo jest tam przy drodze moja ulubiona knajpa i ludziska przemieszczają się na plaże,jest gdzieś na forum opis kogoś kto tam w zeszłym roku był,nie wiem kiedy jedziesz lecz jak coś to pomoże,to będę w tamtych rejonach koło 10lipca,to mogę zrobić kilka zdjęć.

Musiałbym zobaczyć trochę więcej zdjęć. Jeśli macie, podeślijcie na PW. Plus ew. link.

Zwykle jeździliśmy do prywatnych kwater, wyszukując je sami, co najwyżej posiłkując się opiniami z portali i o dziwo zawsze byliśmy zadowoleni. Trochę się boję, że jak będę chciał wykorzystać polecony namiar, dobra passa się odwróci ;)

A ja ktoś chce, mogę podesłać dobry namiar w Zivogosce, klimaty jak w Mimicach :)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 30.12.2015 18:35

Taj jak Z pisze, nawet w sezonie jest tam bardzo spokojnie, zarówno pod względem ruchu ulicznego który jest na prawdę znikomy, jak i pod względem plażowiczów, zawsze znajdzie się miejsce pod drzewkami ;). Tribunj też ma ogromny plus w postaci ludzika na streetview, można obejść online niemal całe miasto ;)
Pytasz o zdjęcia, nawet nie mam co szukać, mimo że trochę ich mam to i tak zdecydowanie więcej zobaczysz chodząc ludzikiem.

My jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100% więc poproszę o namiary w Zivogosce. Opisz może w kilku słowach to miejsce.

Szperając natrafiłem TU na kilka zdjęć.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone