napisał(a) piekara114 » 19.11.2015 18:44
Mikromir napisał(a):klerjeser napisał(a): Jak ktoś jest zainteresowany i chce epickie opisy plus megaalbumy foto, może się skontaktować z osobą rekomendujacą i uzyskać wszelkie detale.
No jasne,

na pewno bym chciała wysyłać to samo nie wiadomo ile razy, jak mogę napisać i pokazać raz a dobrze i z głowy. Bez przesady - to nie mój biznes, żebym miała się stale zajmować wysyłaniem szczegółów oferty...

Im więcej informacji w samym poście w banku tym lepiej - nie ma potem zawracania tego i owego pytaniami o każdy detal. Zresztą w banku jest wzór, jakie info zamieszczać - i tego się trzymajmy.
Danka, miałam dokładnie to samo odpisać, ubiegłaś mnie..
Właśnie przez takie podejście jak klerjesera nie chce mi się często wysyłać namiary na kwatery:
ja mam namiar, ale się nie podzielę, ale z chęcią poparzę co inni mogą zaproponować sprawdzonego.klerjeser napisał(a):W takim banku wystarczy link do kwatery lub dane kontaktowe, podstawowe info, plusy/minusy. Ew. link do galerii zdjęć. I tyle. Jak ktoś jest zainteresowany i chce epickie opisy plus megaalbumy foto, może się skontaktować z osobą rekomendujacą i uzyskać wszelkie detale.
Link do kwatery za mało, popatrz chociaż na mój opis z Pakostane - oferta wgląda super, zdjęcia na www ekstra, cena też, a będąc na miejscu na 14 dni można być mega wkurzonym, że nie ma na nic miejsca, a pomieszczenia są ciasne, że nawet łóżeczka dla niemowlaka nie wstawiłbyś do sypialni. Sorry, ale nie chciałby mi się nawet raz w miesiącu ponownie pisać czemu ta kwaterka mimo wszystko nie jest idealna. Bank kwater jest w tym celu idealny, ale niestety przez takie podejście jak klerjesera nie ma tam wielu wpisów...ale ostatnie jest lepiej.