Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 17.11.2015 20:57

klerjeser napisał(a):Mielismy bardzo fajny apartament 5-osobowy w Mimicach. Przy samej "własnej" plaży, jakieś 40 schodków ;) Z klimą, widokiem i parkingiem. Jeśli cię interesuje, pisz na PW.

Może uzupełnisz opis i umieścisz namiar w Banku Kwater, wspólnymi siłami baza będzie powstawała, a jak w przyszłosci będziesz chciał ten app. polecić to nie będziesz musiał odszukiwać opisu tylko link do banku i gotowe.
Ja ze swojej strony umieściłam już kilka namiarów i czekam na akceptację Admina kolejnego (w Pakostane)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.11.2015 21:07

piekara114 napisał(a):Ja ze swojej strony umieściłam już kilka namiarów i czekam na akceptację Admina kolejnego (w Pakostane)

Zaakceptowane :idea:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 17.11.2015 21:32

Janusz Bajcer napisał(a):
piekara114 napisał(a):Ja ze swojej strony umieściłam już kilka namiarów i czekam na akceptację Admina kolejnego (w Pakostane)

Super, dzięki, jakby się więcej Cromaniaków swoimi namiarami dzieliło to po roku Bank powinien pękać w szwach...
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 19.11.2015 12:24

piekara114 napisał(a):
klerjeser napisał(a):Mielismy bardzo fajny apartament 5-osobowy w Mimicach. Przy samej "własnej" plaży, jakieś 40 schodków ;) Z klimą, widokiem i parkingiem. Jeśli cię interesuje, pisz na PW.

Może uzupełnisz opis i umieścisz namiar w Banku Kwater, wspólnymi siłami baza będzie powstawała, a jak w przyszłosci będziesz chciał ten app. polecić to nie będziesz musiał odszukiwać opisu tylko link do banku i gotowe.
Ja ze swojej strony umieściłam już kilka namiarów i czekam na akceptację Admina kolejnego (w Pakostane)

Póki co nie zamieszczę, bo wg mnie bank jest niefunkcjonalny i nieczytelny. Zrobiła się z tego galeria fotografii. Zreszta jak widzę pomimo kilku lat istnienia, nie cieszy się powodzeniem.

W takim banku wystarczy link do kwatery lub dane kontaktowe, podstawowe info, plusy/minusy. Ew. link do galerii zdjęć. I tyle. Jak ktoś jest zainteresowany i chce epickie opisy plus megaalbumy foto, może się skontaktować z osobą rekomendujacą i uzyskać wszelkie detale.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 19.11.2015 18:31

klerjeser napisał(a): Jak ktoś jest zainteresowany i chce epickie opisy plus megaalbumy foto, może się skontaktować z osobą rekomendujacą i uzyskać wszelkie detale.

No jasne, :roll: na pewno bym chciała wysyłać to samo nie wiadomo ile razy, jak mogę napisać i pokazać raz a dobrze i z głowy. Bez przesady - to nie mój biznes, żebym miała się stale zajmować wysyłaniem szczegółów oferty... :roll: Im więcej informacji w samym poście w banku tym lepiej - nie ma potem zawracania tego i owego pytaniami o każdy detal. Zresztą w banku jest wzór, jakie info zamieszczać - i tego się trzymajmy.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 19.11.2015 18:44

Mikromir napisał(a):
klerjeser napisał(a): Jak ktoś jest zainteresowany i chce epickie opisy plus megaalbumy foto, może się skontaktować z osobą rekomendujacą i uzyskać wszelkie detale.

No jasne, :roll: na pewno bym chciała wysyłać to samo nie wiadomo ile razy, jak mogę napisać i pokazać raz a dobrze i z głowy. Bez przesady - to nie mój biznes, żebym miała się stale zajmować wysyłaniem szczegółów oferty... :roll: Im więcej informacji w samym poście w banku tym lepiej - nie ma potem zawracania tego i owego pytaniami o każdy detal. Zresztą w banku jest wzór, jakie info zamieszczać - i tego się trzymajmy.

Danka, miałam dokładnie to samo odpisać, ubiegłaś mnie..
Właśnie przez takie podejście jak klerjesera nie chce mi się często wysyłać namiary na kwatery: ja mam namiar, ale się nie podzielę, ale z chęcią poparzę co inni mogą zaproponować sprawdzonego.

klerjeser napisał(a):W takim banku wystarczy link do kwatery lub dane kontaktowe, podstawowe info, plusy/minusy. Ew. link do galerii zdjęć. I tyle. Jak ktoś jest zainteresowany i chce epickie opisy plus megaalbumy foto, może się skontaktować z osobą rekomendujacą i uzyskać wszelkie detale.

Link do kwatery za mało, popatrz chociaż na mój opis z Pakostane - oferta wgląda super, zdjęcia na www ekstra, cena też, a będąc na miejscu na 14 dni można być mega wkurzonym, że nie ma na nic miejsca, a pomieszczenia są ciasne, że nawet łóżeczka dla niemowlaka nie wstawiłbyś do sypialni. Sorry, ale nie chciałby mi się nawet raz w miesiącu ponownie pisać czemu ta kwaterka mimo wszystko nie jest idealna. Bank kwater jest w tym celu idealny, ale niestety przez takie podejście jak klerjesera nie ma tam wielu wpisów...ale ostatnie jest lepiej.
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 20.11.2015 12:36

Zamiast prezentować filozofię Marceli Szpak dziwi się światu, warto się zastanowic dlaczego tyle osób podziela podejście klerjesera. prze 3 lata 20 wpisów.

A jak ci się nie chce pisać komuś kto zapyta o kwaterę, to już twoja sprawa.

Tyle w temacie.
aga6919
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga6919 » 20.11.2015 17:00

Witam. Planujemy wyjazd w lipcu 2016, tym razem cel-Hvar, ale szukamy małej cichej miejscowości ( może Iwan...)Proszę o namiary na apartamenty 2+1 przyjazne zwierzętom( ratlerek;)) . Blisko, do w miarę nie obleganych plaż. Z góry dzięki za info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 20.11.2015 20:48

aga6919 napisał(a):Witam. Planujemy wyjazd w lipcu 2016, tym razem cel-Hvar, ale szukamy małej cichej miejscowości ( może Iwan...)Proszę o namiary na apartamenty 2+1 przyjazne zwierzętom( ratlerek;)) . Blisko, do w miarę nie obleganych plaż. Z góry dzięki za info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Mogę ci polecić Zarace, choć nie wiem czy tam akceptują zwierzęta.
artwro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artwro » 20.11.2015 20:55

klerjeser napisał(a):
mario123452 napisał(a):Witam w czerwcu 2016 wybieramy się do CRO tj. 2 os dorosłe + 3 dzieci w wieku 2,7,9 czy może ktoś polecić fajne miejsce. Interesuje mnie przede wszystkim apartament położony jak najbliżej morza żeby w każdej chwili można było szybko zejść do domku. Dobrze by było aby apartament posiadał balkon z widokiem na morze:) oraz klimatyzację.Jeśli będzie parking to też by było super :)
Pozdrawiam

Mielismy bardzo fajny apartament 5-osobowy w Mimicach. Przy samej "własnej" plaży, jakieś 40 schodków ;) Z klimą, widokiem i parkingiem. Jeśli cię interesuje, pisz na PW.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Witam, można namiary na ten apartman, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
klerjeser
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) klerjeser » 20.11.2015 21:04

Witam, można namiary na ten apartman, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszło na PW.
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 20.11.2015 22:21

Janusz Bajcer napisał(a):

A mój wpis o Hvarze do Banku Kwater to będzie zaakceptowany czy nie będzie....?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.11.2015 22:30

heca7 napisał(a):A mój wpis o Hvarze do Banku Kwater to będzie zaakceptowany czy nie będzie....?

Na razie nie, bo nie spełnia jednego wymogu :idea:
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 21.11.2015 07:51

A którego? Linku do własnej strony właściciela podać nie mogę bo się wystawia tylko przez pośredników. Ale potem załatwia się wszystko już przez prywatnego maila. Zdjęcia mogę ściągnąć z własnej relacji. Nie wiem co tam jeszcze jest źle. Mogę poprawić :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.11.2015 10:05

Przeczytaj pierwszy punkt Banku Kwater.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 20
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone