Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Toji
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Toji » 11.01.2014 15:33

Witam wszystkich

Jako że zima idzie czas pomyśleć już o tegorocznych wakacjach. Jak w temacie prosiłbym wszystkich życzliwych o pomoc w znalezieniu fajnej kwatery blisko plaży dla dwóch 4 osobowych rodzin. Jeżeli chodzi o lokalizację to jestem otwarty na większość miejscowości od Zadaru na południe (mnie najbardziej odpowiada Hvar oraz Peljasac :o ). Co do innych kryteriów to nie chciałbym chodzić po schodach z całym tym osprzętem plażowym i szukam raczej bardziej kameralnych miejscowości). Będę wdzięczny za każdą pomoc, adresy bądź strony www można wysyłać na mój adres e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl albo na pw :)

3majcie się wszyscy cieplutko i byle do wakacji :)

Pozdrawiam

Norbert
adrianbol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrianbol » 18.01.2014 20:55

Witajcie. Jesteśmy rodziną 4 osobową. Dzieci w wieku 11 i 14 lat. Córka porusza się na wózku inwalidzkim.Wakacje planujemy spędzić w Dalmacji. Wybór padł na Omis lub okolice. słyszałem, że miejsce to jest przyjazne wózkowiczom. Czy posiadacie sprawdzone namiary na apartamenty z klimatyzacją w tym rejonie. Może macie coś ciekawego w innych rejonach? Mój adres e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję za pomoc.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.01.2014 20:59

Na spacery, promenady długie zacienione polecam Bol i Orebic (mniej cienia).
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 18.01.2014 22:51

adrianbol napisał(a):Witajcie. Jesteśmy rodziną 4 osobową. Dzieci w wieku 11 i 14 lat. Córka porusza się na wózku inwalidzkim.Wakacje planujemy spędzić w Dalmacji. Wybór padł na Omis lub okolice. słyszałem, że miejsce to jest przyjazne wózkowiczom. Czy posiadacie sprawdzone namiary na apartamenty z klimatyzacją w tym rejonie. Może macie coś ciekawego w innych rejonach? Mój adres e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję za pomoc.

Może sam Omis tak ale to miasto nie na wypoczynek, a na zrobienie w nim jedynie zakupów tudzież do posiedzenia przy browarze. Okolica? Sprawdź dobrze jeszcze raz tą informację!

Może te pytania zadać w lepiej zatytułowanych tematach?
z-niepelnosprawnym-dzieckiem-t39580.html
apartament-dla-osoby-niepelnosprawnej-blisko-morza-t40471.html
i spójrz również tu > wyjazd-do-chorwacji-kilka-pytan-t28016.html
Kajma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kajma » 22.01.2014 15:22

Poszukuję apartamentu przy samym morzu, miejscowość obojętna, apartament dla 4 osób (najlepiej 2x2) w terminie od 19 lipca do końca miesiąca.Pozdrawiam. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 07.02.2014 22:57

[quote="Toji"]ima idzie czas pomyśleć już o tegorocznych wakacjach. Jak w temacie prosiłbym wszystkich życzliwych o pomoc w znalezieniu fajnej kwatery blisko plaży dla dwóch 4 osobowych rodzin. Jeżeli chodzi o lokalizację to jestem otwarty na większość miejscowości od Zadaru na południe (mnie najbardziej odpowiada Hvar oraz Peljasac :o ). Co do innych kryteriów to nie chciałbym chodzić po schodach z całym tym osprzętem plażowym i szukam raczej bardziej kameralnych miejscowości). Będę wdzięczny za każdą pomoc, adresy bądź strony www można wysyłać na mój adres e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl albo na pw :) [quote]

Twoje kryteria spełnia Urvala Zarace albo Dubovica na Hvarze, namiar podesłałem.
grozka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) grozka » 10.02.2014 11:37

Prosiłbym o namiary na apartamenty/pokoje blisko plaży w rejonie między Rijeką a Zadarem.
ewa.kedzierska
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.kedzierska » 12.02.2014 15:33

Witam wszystkich - i my w tym roku chcielibyśmy pojechać samochodem na Chorwację - z Lublina. Poproszę o namiary na konkretne, sprawdzone, niedrogie kwatery-apartamenty-dom?, koniecznie z kuchnią. Chcemy jechać 4 rodziny, każda z dzieckiem ok. 10 lat.
tadeuszaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadeuszaga » 16.02.2014 19:09

Poszukuję coś blisko plaży środkowa, północna Dalmacja dla 4 osób na 10 dni w sierpniu
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tadeuszaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadeuszaga » 16.02.2014 19:13

Poszukuję coś blisko plaży dla 4 osób na 10 dni w sierpniu
sylwiakr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwiakr » 16.02.2014 22:34

Cześć,
Co roku wakacje spędzamy z rodziną nad naszym pięknym morzem.
W 2014 r. chcemy pojechać do Chorwacji. Szukamy kwatery dla 2 rodzin: 2 osoby dorosłe i 2 dzieci 7 i 3 lata,
i rodzina siostry 2 osoby dorosłe i 2 dzieci 14 i 8 lat. Jest to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji, więc nie mamy konkretnych upodobań, myśleliśmy o Istrii i Kvarner (bo najbliżej:)). Bardzo proszę o poradę: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję
Sylwia
tytka12
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tytka12 » 17.02.2014 12:00

Witam. Ja będę mieć 10 m do plaży:) Malutka miejscowość Ljubac i piaszczysta plaża. Wyjazd 08/2014.
Baru
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baru » 20.02.2014 22:43

Ja też poproszę o namiary...
Od Szybenika na południe najchętniej...
mario44n
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mario44n » 28.02.2014 22:31

Również proszę o namiary na sprawdzone kwatery.
Nasza rodzinka to 2+2.
Dyziol84
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dyziol84 » 01.03.2014 10:13

Witam.
Szukam apartamntu 2+1 bezpośrednio przy plaży.
Planuję na początku sierpnia wyjazd z żoną i 9 miesięcznym synkiem.
Ważne żeby plaża była z łagodnym zejsciem do morza.
Bardzo proszę o sprawdzone namiary.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone