Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek77 » 19.04.2009 22:12

mkm napisał(a):
jacek77 napisał(a):a może komuś to się spodoba, jadę tam w tym roku
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkčula/Apartament/1063

Uvala Nova jest OK . Tylko , mogło być taniej bezpośrednio zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D

druga połowa czerwca 25 euro za apartament 2+1?!
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 19.04.2009 22:22

Obrazek

Ten domek to dopiero jest na plaży :hearts:
Znalazłam tę fotkę w sieci.
Wiem tylko tyle, że to Mimice.

Czy ktoś może kojarzy jak ten domek się nazywa.... a może jakieś namiary??? :oops:
Kriskaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kriskaz » 22.04.2009 11:34

Super lokalizacja właśnie czegoś takiego szukam z bezpośrednim dostępem do morza. :D Proszę o namiary jak ktoś poznaje to miejsce :lol:
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 22.04.2009 11:54

To już chyba szczyt lenistwa hehe.
jkowal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jkowal » 22.04.2009 17:12

Ja po raz drugi jadę tu - Hvar/Święta Niedziela:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Do morza jest 20m od domu.
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 28.04.2009 21:39

Kriskaz napisał(a):Super lokalizacja właśnie czegoś takiego szukam z bezpośrednim dostępem do morza. :D Proszę o namiary jak ktoś poznaje to miejsce :lol:

Ma to plusy ale też minusy,plusy wiadomo,minusy-ciężko zasnąć wieczorem(chyba,że po rakiji ;) ),rano wczesna pobudka.W Bułgarii tak się męczyłem,miałem balkon nad samym morzem no i wieczore,rano-bicie fal nie dawało dłużej pospać . A więc ja-nigdy więcej hotelu na plaży !!! :)
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 29.04.2009 08:25

arturo72 napisał(a): ... Ma to plusy ale też minusy,plusy wiadomo,minusy-ciężko zasnąć wieczorem(chyba,że po rakiji ;) ),rano wczesna pobudka.W Bułgarii tak się męczyłem,miałem balkon nad samym morzem no i wieczore,rano-bicie fal nie dawało dłużej pospać . A więc ja-nigdy więcej hotelu na plaży !!! :)

He he he.. o jakżesz się różnimy...
Ja z kolei uwielbiam te dźwięki.. nawet sztormowe fale mnie usypiają i kołyszą do snu. W domu często zasypiamy przy nie zupełnie cichej muzyce rockowej (oczywiście anglosaskiej ... broń Boże polskiej, bo się przy niej nie uśnie)
Podobnie zresztą też uwielbiamy głośne rzymżanie cykad, które niektórych ludzi o poranku doprowadzają do wściekłości.. a dla nas to rajska muzyka.
Dla mnie dźwięk fal i cykad, to najpiękniejsza muza wakacyjna - wtedy wiem, że mam urlop!
No cóż, każdy ma inaczej.
Ja zdecydowanie polecam domki nad samym morzem.

Kiedyś nawet chodziliśmy specjalnie z materacykami spać na plażę... fantastico!

:P
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 29.04.2009 14:49

Kriskaz napisał(a):Super lokalizacja właśnie czegoś takiego szukam z bezpośrednim dostępem do morza. :D Proszę o namiary jak ktoś poznaje to miejsce :lol:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ja mieszkałem w apartamencie obok, który nie ma swojej strony.
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 01.05.2009 22:41

e-lka napisał(a):Obrazek

Czy ktoś może kojarzy jak ten domek się nazywa.... a może jakieś namiary??? :oops:

Nie znam niestety nazwy tego domku ze schodami do plaży... Jednak...to raczej nie Mimice....
Bardziej pasuje mi to jako Marusici. Jedna wioska graniczy w drugą - więc w sumie niewielka różnica...
Kriskaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kriskaz » 02.05.2009 09:25

El_guapo jaka to miejscowość Mimice,Marusici ,masz namiary na ten apartament w którym mieszkałeś adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
gosiaczek51
Turysta
Apartament bezposrednio przy plaży

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiaczek51 » 02.05.2009 12:16

Witam wszystkich. 16 maja 2009r.wyjeżdzamy z mężem do Chorwacji, to ma byc wycieczka "naszego życia", prosze o podpowiedz, gdzie mozna spedzic milo czas,najbliżej plaży,czy sa takie miejsca, gdzie jest morze.plaża, cisza,piekne widoki?,może nawet widok na góry?.Narazie nie mamy pomysłu,jak i gdzie jechać,którędy? Jedziemy samochodem z północno wschodniej części Polski, będę wdzięczna za każdą podpowiedz.Użytkownik "Jaco18",pisał o takim miejscu bliziutko plaży pokój z tarasem na plaży i piękne widoki,nie moge go teraz namierzyć,może sie odezwie po przeczytaniu.Pozdrawiam cieplutko.Gosiaczek51 :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.05.2009 12:20

Witaj.
Poczytaj FAQ.
A dokąd warto jechać?
Im niżej, tym ladniej...
Na dzien dobry północną Dalmację polecam z Plitvicami, Zadarem, Sibenikiem, Trogirem, wodospadami Krka. Na dwa tygodnie wystarczy.
Biegu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biegu » 02.05.2009 13:45

Witam.
Pierwsze wakacje w Chorwacji spędziłem tutaj: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Polecam, szczególnie z małymi dziećmi, ponieważ to jest zatoka i woda bardzo spokojna, ludzie super, cicho
gosiaczek51
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiaczek51 » 03.05.2009 13:20

Dziekuję za podpowiedz, skorzystam z ofert.Pozdrawiam.Gosia :D
trinity
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trinity » 07.05.2009 20:35

jotem napisał(a):
e-lka napisał(a):Obrazek

Nie znam niestety nazwy tego domku ze schodami do plaży... Jednak...to raczej nie Mimice....
Bardziej pasuje mi to jako Marusici. Jedna wioska graniczy w drugą - więc w sumie niewielka różnica...

Jestem pewna, że to są Mimice, spędziłam w tej miejscowości ostatni urlop i na tej plaży bywałam codziennie, ale niestety nazwy tego apartamentu nie podam, bo nie zauważyłam. Ja byłam trochę wyżej:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone