Może nie tak dosłownie z ta robinsonadą tym razem, ale chiałabym też gdzieś wyjść i niekoniecznie gotować a sie podelektować. Ludzi maluchno, ale troszke by sie przydało.
Bardzo dziękuję za podanie kontaktu. JEST...ODLOTOWY!
.png)
.png)
TaTa napisał(a):Po czwartym powrocie z Chorwacji z ciągle tego samego, urokliwego miejsca na wyspie Pasman - ale do plaży 10 minut - wymyśliłem sobie że chciałbym teraz pojechać do takiego miejsca gdzie po wyjsciu z domku mam 10 m do plaży, wkoło cisza i spokój, na tarasie wypijam kawę, włażę do wody, za chwilę biorę prysznic, siadam na tarasie z książką - dzieciaki baraszkują w wodzie, po chwili żona woła na obiad, po obiedzie kąpiel i plaża przed domkiem na tarasie ... czujecie ten klimat? Nie trzeba się codziennie z tobołami pakować do samochodu czy brać torby pod pachę i z połową dobytku wyprawiać się nad wodę... Czy ktś z Was był, bądź widział takie miejsce i może je polecić? Pewnie takie miejsca są, podajcie namiary, chętnie skorzystam...
.png)
.png)
Dosia napisał(a):Niktorn napisał(a):Dosia napisał(a):dara napisał(a):Plumek napisał(a):Jak ktoś jeszcze potrzebuje namiary na apartamenty przy (a właściwie na) plaży, to takimi dysponujęWiem, że są jeszcze wolne i stosunkowo przyzwoicie drogie :d
Drasnice koło Podgory (Makarska Riviera).
Plumek
Plumek slij namiary i fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z gory dzieki
Plumku!
Może mi też wyślesz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
Ja poprosze ten namiar na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Jadran_ napisał(a):A ja zdecydowanie polecam apartamenty moich przyjaciół na wyspei Vis. Apartamenty są nad samym morzem(jakieś 15 metrów). Właściciele sa przemiłymi ludżmi. Pisz na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jak zechcesz podeślę Ci zdjęcia(mam ich całą masę)
.png)
supervisior napisał(a):petris napisał(a):Letica Tiho
Caklje 105 21327 Podgora
Croatia
tel 00385 21625387
Cztery metry od morza. moze nawet dwa .
Witaj serdecznie
Z uwagi na ostateczne podjęcie decyzji o lokalizacji tegorocznych CroHoliday również proszę o info w sprawie tego apartamentu
Witaj, odgrzewam wątek. Czy modę prosić o namiary na ten apartament?
Dzięki. Pozdrawiam..
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl![]()
pozdrowienia
.png)
omnic napisał(a):Witajcie,
bylem w tym roku na poczatku czerwca w Chorwacji niedaleko Makarskiej w Draznicach w nowym miejscu ktore nazywa sie "Apartmani MIR" Jure Jerkicia. Jest usytuowane doslownie 5 mertow od morza, te 5m to szerokosc plazy (oczywiscie kamyczki).
Podaje ponizej link do jego strony:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jesli macie jakiekolwiek pytania odnosnie tego miejsca pytajcie, jesli bede potrafil odpowiem.
.png)
Lubuszanin napisał(a):omnic napisał(a):Witajcie,
bylem w tym roku na poczatku czerwca w Chorwacji niedaleko Makarskiej w Draznicach w nowym miejscu ktore nazywa sie "Apartmani MIR" Jure Jerkicia. Jest usytuowane doslownie 5 mertow od morza, te 5m to szerokosc plazy (oczywiscie kamyczki).
Podaje ponizej link do jego strony:
Jesli macie jakiekolwiek pytania odnosnie tego miejsca pytajcie, jesli bede potrafil odpowiem.
Ta strona juz nie istnieje, ale jest nowa.
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje