Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Daral7
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daral7 » 19.06.2008 12:02

Ja tez szukam takiego spokojnego miejsca, blisko plazy, male plaze otoczone skałami... moze mi ktos pomóc ?

interesuje mnie przede wszystkim rejon Gdzieś między Crikvenicą a Senj

dzieki i pozdrawiam

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
yvonn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) yvonn » 19.06.2008 20:23

Ja również poproszę o namiary na kwatery może na Peljesacu
z góry dz
pozdr
rzochu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzochu » 19.06.2008 22:40

witam. jadę w sierpniu do miejscowości Marina k.Trogiru do Polki Aliny, czy ktoś wie czy stamtąd widać choćby kawałek morza? Zarezerwowałem za namową żony już w marcu ale widzę teraz że można znaleźć wiele innych ciekawych miejsc. jesli ktos bedzie w tym samym terminie niech da znac
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.06.2008 22:46

rzochu napisał(a):witam. jadę w sierpniu do miejscowości Marina k.Trogiru do Polki Aliny, czy ktoś wie czy stamtąd widać choćby kawałek morza? Zarezerwowałem za namową żony już w marcu ale widzę teraz że można znaleźć wiele innych ciekawych miejsc. jesli ktos bedzie w tym samym terminie niech da znac

Morską wodę widać , ale nie morze :wink: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
rzochu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzochu » 19.06.2008 23:04

Janusz Bajcer napisał(a):
rzochu napisał(a):witam. jadę w sierpniu do miejscowości Marina k.Trogiru do Polki Aliny, czy ktoś wie czy stamtąd widać choćby kawałek morza? Zarezerwowałem za namową żony już w marcu ale widzę teraz że można znaleźć wiele innych ciekawych miejsc. jesli ktos bedzie w tym samym terminie niech da znac

Morską wodę widać , ale nie morze :wink: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

morze, zatoka, obojetnie, byleby nie ściana sąsiada :( najważniejsze że namówiłem połowicę na samodzielne wczasy a nie leżenie przez tydzien przy basenie w jakims kurorcie z all inclusive . tak będe wypoczywał po 60-ce :)
Marek i Joanna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek i Joanna » 19.06.2008 23:35

może ktos podzieli sie namiarami na Pagu, bedziemy bardzo wdzięczni adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.06.2008 23:54

rzoch

Odpowiedź już miałeś , tylko może zapomniałeś :wink:

Marina

Jeśli Twój/Wasz apartament jest z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link to ze zdjęć wynika , że kawałek wody widać.
rzochu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzochu » 20.06.2008 00:24

Janusz Bajcer napisał(a):rzoch

Odpowiedź już miałeś , tylko może zapomniałeś :wink:

Marina

Jeśli Twój/Wasz apartament jest z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link to ze zdjęć wynika , że kawałek wody widać.

oj widzę że pamięć absolutna :D

mam nadzieję Januszu że będzie tak jak mówisz,
inaczej ktoś bedzie mi przez cały rok głowę suszył ze nie trafił do takiego miejsca jakie sobie wymarzył, a przecież wakacje w Cro nie powinny byc przyczyna rozwodów, prawda? :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.06.2008 00:36

Dobrze będzie :lol: i rozwodu nie będzie :wink: :lol:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - może taki zobaczycie z okien swojego apartamentu..
marpia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marpia » 20.06.2008 13:18

Witam,

Planujemy po raz pierwszy wybrac sie w tym roku do Chorwacji.
Czy moze ktos polecic jakies sprawdzone miejsce (2 +1 ) w terminie 10-20 sierpnia. Ze wzgledu na naszego malucha dobrze by bylo aby zejscie do wody bylo lagodne i plaza zwirkowa....

Z gory dziekuje
EWIC
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EWIC » 20.06.2008 20:40

Jeszcze raz Witam wszystkich CROmaniaków!
Jedziemy pierwszy raz w ciemno i to w środku sezonu 2.08. Może macie mimo wszystko jakieś namiary na ciekawe apartamenty w ciekawych miejscach? Z tego co piszecie to rejon Makarskiej - Drasnice są piękne ale obdzwoniłam wszystko co dostępbe w necie i nic. Czyżby faktycnie nic nie było wolne w tym terminie??
Pozdrawiam Ewa
rzochu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzochu » 22.06.2008 20:53

Janusz Bajcer napisał(a):Dobrze będzie :lol: i rozwodu nie będzie :wink: :lol:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - może taki zobaczycie z okien swojego apartamentu..

widok piękny... już chcę tam być :)

kiedy będzie sierpień ?!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2008 23:01

Z kalendarza wynika , że sierpień jest zawsze po lipcu :wink:

A jak już będziesz w Marnie - nie zapomnij pojechać do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
rzochu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzochu » 24.06.2008 00:15

Janusz Bajcer napisał(a):Z kalendarza wynika , że sierpień jest zawsze po lipcu :wink:

A jak już będziesz w Marnie - nie zapomnij pojechać do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Janusz, być w Marinie i nie widzieć Trogiru to jak być w Paryżu i nie zobaczyć Eiffla :D
Już powoli układam plan: Krka, Split, oby tylko chęci i zapału młodym starczyło.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2008 06:19

Myślę , że warto w planie zwiedzania umieścić jeszcze zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone