Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pibor
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pibor » 14.01.2016 14:47

Witam, poszukuję namiarów na apartament w terminie 16-30 lipca dla 7 osób - 2+1 (7 lat) i 2+2 (7,11 lat), mogą być dwa osobne apartamenty, spokojne miejsce, apartament bezpośrednio przy plaży. Z góry dziękuję
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tEREk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tEREk » 14.01.2016 19:44

Witam poszukuje apartamentu na tygodnie od 16.07 dla 2+2 blisko piaszczystej plaży możecie coś polecić ?
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 14.01.2016 19:53

tEREk napisał(a):Witam poszukuje apartamentu na tygodnie od 16.07 dla 2+2 blisko piaszczystej plaży możecie coś polecić ?

Piaszczyste plaże to nie w Chorwacji.
sprinter6
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sprinter6 » 14.01.2016 21:15

Witam serdecznie,

Jakie miejscowości polecacie (a może nawet miejsca dokładnie jeśli chodzi o same apartamenty) w okolicach Splitu +/- do godziny jazdy na północ czy południe Chorwacji właśnie od Splitu?

Poszukuję apartamentu dla 6 osób, a dokładniej 3x pokój dwuosobowy (jadą pary).
Apartamenty nad samą wodą.
Plaża prywatna i spokojna - obojętnie jaki rodzaj nawierzchni.
Pobyt - początek września na dwa tygodnie.

Może akurat ktoś coś może polecić od ręki :)

Dzięki i pozdrawiam!
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 14.01.2016 22:14

tEREk napisał(a):Witam poszukuje apartamentu na tygodnie od 16.07 dla 2+2 blisko piaszczystej plaży możecie coś polecić ?

Na jakie tygodnie, a raczej na ile tygodni ? :wink:
szalonaona77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) szalonaona77 » 19.01.2016 17:23

szalonaona77 napisał(a):witam

Piszę po prośbie ;) mam bardzo konkretne zapytanie w sprawie sprawdzonych noclegów gdzieś w okolicach Zadaru (już za tunelem). W zeszłym roku byliśmy w Tucepi (dzięki namiarom z forum, za co serdecznie dziękuję:)
Teraz chcielibyśmy trochę bliżej - szukamy app jak najbliżej plaży (fajnie jakby z tarasu było ją widać), plaża może być kamienista byle nie był to beton i miasteczko jakieś w miarę spokojne (ale nie odludzie). Jedziemy z dziećmi (3 i 6 lat) wiec atrakcje byłby wskazane;) Sam app żeby był czysty, nowy (nie żadne gierkowe umeblowanie).
Sama wyszukałam miejscowości jak Tribunj, Pakostane, Vodice, Bibijne - czy znalazłoby się coś tam dla nas?

podbijam sama nadal nie znalazłam:(
prosze o odp ktore z tych miast ( a moze jeszcze jakies inne) w podobnym położeniu (czyli miedzy Zadarem a Splitem) byłoby wielkosciowo podoobne do nszego zeszłorocznego Tucepi? żeby nie było totalnym odludziem (dla mnie Srima po obejrzeniu street view taka jest) zeby byl maly port, kilka fajnych knajpek, pare sklepów, ale zeby plaza to nie byl sam beton i zeby byla rzut beretem (po przejsciu przez deptak) zeby w razie siusiu mozna było skoczyc szybko z plazy do app;) na pewno cosik podpowiecie:)
kasiabes
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiabes » 19.01.2016 22:55

amatus1 napisał(a):Poszukuje czegos sprawdzonego od Środkowej Dalmacji do Południowej CRO (ok od Lokva Rogoznica do płw Plejscac). Z chęcią oddam sprawdzone namiary na kwaterę w Rogoznicy dla 2+1 ewentualnie 2+2.:)

Poproszę o namiary w Rogoznicy 2+2
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.01.2016 07:51

Może komuś,coś? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
szalonaona77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) szalonaona77 » 20.01.2016 08:51

szalonaona77 napisał(a):

Piszę po prośbie ;) mam bardzo konkretne zapytanie w sprawie sprawdzonych noclegów gdzieś w okolicach Zadaru (już za tunelem). W zeszłym roku byliśmy w Tucepi (dzięki namiarom z forum, za co serdecznie dziękuję:)
Teraz chcielibyśmy trochę bliżej - szukamy app jak najbliżej plaży (fajnie jakby z tarasu było ją widać), plaża może być kamienista byle nie był to beton i miasteczko jakieś w miarę spokojne (ale nie odludzie). Jedziemy z dziećmi (3 i 6 lat) wiec atrakcje byłby wskazane;) Sam app żeby był czysty, nowy (nie żadne gierkowe umeblowanie).
Sama wyszukałam miejscowości jak Tribunj, Pakostane, Vodice, Bibijne - czy znalazłoby się coś tam dla nas?

prosze o odp ktore z tych miast ( a moze jeszcze jakies inne) w podobnym położeniu (czyli miedzy Zadarem a Splitem) byłoby wielkosciowo podoobne do nszego zeszłorocznego Tucepi? żeby nie było totalnym odludziem (dla mnie Srima po obejrzeniu street view taka jest) zeby byl maly port, kilka fajnych knajpek, pare sklepów, ale zeby plaza to nie byl sam beton i zeby byla rzut beretem (po przejsciu przez deptak) zeby w razie siusiu mozna było skoczyc szybko z plazy do app;) na pewno cosik podpowiecie:)

Widze ze w Tribunj królują app Daria ale my czegoś bliżej plazy szukamy i troche wyższy standard, nie wiem jak na zywo ale zdjecia tych app mnie nie zachecaja;)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.01.2016 09:21

szalonaona77 napisał(a):
szalonaona77 napisał(a):

Widze ze w Tribunj królują app Daria ale my czegoś bliżej plazy szukamy i troche wyższy standard, nie wiem jak na zywo ale zdjecia tych app mnie nie zachecaja;)

Nie byłem u Daria w apartamentach Plaża,lecz obawiam się że nie znajdziesz kwatery bliżej plaży niż przejść przez drogę
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 20.01.2016 10:19

Nie radzę apartamenty blisko plaży, ponieważ w nocy, nie jest przyjemne spać, jeśli szczekają "morski psi" - rekiny!!!
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 20.01.2016 15:21

piekara114 napisał(a):

Jak nie jak tak.
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 20.01.2016 16:05

szalonaona77 napisał(a):
szalonaona77 napisał(a):

To może jednak poszukajcie czegoś za Splitem? Wiem, wiem dalej. Ale lepiej przemęczyć się godzinę dłużej w samochodzie niż spędzić cały urlop w miejscu, które się nie podoba ;)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 20.01.2016 17:53

Edikol napisał(a):
piekara114 napisał(a):

Jak nie jak tak.

Chorwackie piaszczyste plaże niewiele z piaszczystymi mają wspólnego, babkę może i da się zrobić, ale ten mułowaty piasek nie zasługuje na nazywanie go piaskiem. Piasek to nad Bałtykiem, we Włoszech czy Bułgarii. W Cro to plaże kamieniste, żwirkowe lub najlepsze otoczaków, dzięki nim woda ma pożądaną przejrzystość.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 20.01.2016 20:51

W temacie apartamentów...
Wszystko zależy od podejścia ogólnego do wakacji.
Dla jednych definicją udanych wakacji jest standard apartamentu a dla innych Chorwacja.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone