Franz napisał(a):plavac napisał(a):Skała - solidna, szorstka...
Sama przyjemność wspinaczki.
Pozdrawiam,
Wojtek
A jaki widok w dół.... jaki dystans masz jeszcze do pokonania?
.png)
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Skała - solidna, szorstka...
Sama przyjemność wspinaczki.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)

.png)
ArliJ napisał(a):imponujące...!
ArliJ napisał(a):ja z moimi wypadami w Tatry a w sierpniu pierwszy raz gdy liznęliśmy Alpy Julijskie przeżywam niesamowite emocje przy każdym zdobyciu szczytu ale to nic w porównaniu z doznaniami na takich trasach...bardzo byśmy chcieli kiedyś...może jak dzieci wyrosną![]()
ArliJ napisał(a):zazdroszczę kondycji!
.png)
Franz napisał(a):ArliJ napisał(a):zazdroszczę kondycji!
To już historia...
.png)

plavac napisał(a):Swoją drogą - byłem dziś w kinie ( daaaawno nie byłem ) właśnie na "Evereście". W 3D. Jestem pod wielkim wrażeniem zdjęć i dramaturgii, mimo, że przecież wiedziałem, o czym będzie. Jak ktoś może 3D - warto.
Pozdrawiam.
Piotrek
Franz napisał(a):ArliJ napisał(a):ja z moimi wypadami w Tatry a w sierpniu pierwszy raz gdy liznęliśmy Alpy Julijskie przeżywam niesamowite emocje przy każdym zdobyciu szczytu ale to nic w porównaniu z doznaniami na takich trasach...bardzo byśmy chcieli kiedyś...może jak dzieci wyrosną![]()
Młodzi jesteście - wszystko przed Wami.
.png)
plavac napisał(a):Może za rok będziemy łykać rano tabletkę na kondycję i np. żółta - by wejść na Żółtą Turnię, czerwona - na Czerwoną Ławkę, biała - na Mont Blanc a niebieska - na Everest...![]()
ArliJ napisał(a):plavac napisał(a):Swoją drogą - byłem dziś w kinie ( daaaawno nie byłem ) właśnie na "Evereście". W 3D. Jestem pod wielkim wrażeniem zdjęć i dramaturgii, mimo, że przecież wiedziałem, o czym będzie. Jak ktoś może 3D - warto.
też mamy w planie, słyszałam ze naprawdę warto!
.png)
Franz napisał(a):plavac napisał(a):Może za rok będziemy łykać rano tabletkę na kondycję i np. żółta - by wejść na Żółtą Turnię, czerwona - na Czerwoną Ławkę, biała - na Mont Blanc a niebieska - na Everest...![]()
Z białej i niebieskiej spokojnie zrezygnuję, bo efekt mnie nie rajcuje.
Żółta i czerwona - chętnie, mimo iż kiedyś byłem...
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe