Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

14 sierpien

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jaro33
Plażowicz
14 sierpien

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaro33 » 14.06.2009 20:21

witam wszystkich ,sledze forum namietnie od rokuczytam pilnie,ale musze zapytac ,wiem ze sie kilku naraze (ze nie opcja szukaj?)bylem w zeslym roku na Ciovo,w tym chcem,planuje wyjazd na poludnie ,mysle o Orebic ,druga polowa sierpnia,lub okolice,w zwiazku ztym mam pytanie czy jest jechac w ciemno troche dygam ,ze nie znajde nic dla 4 osob,czy rezerwowac z biur?pozdrawiam i to tyle moich zmartwien.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.06.2009 20:31

II połowa sierpnia to już można powiedzieć, że po sezonie bo "Europa zachodnia" już się zwija do domu.
Moim zdaniem ZERO problemu ze znalezieniem czegoś w ciemno.
W zasadzie takiego samego zdania jestem nawet w szczycie sezonu.

Ale wiem, że nie każdy to lubi i woli mieć coś zarezerwowane.
Piszesz o biurach - a po jakiego na siłe chcesz przepłacać ?
Przecież na tym forum jest tyle namiarów bezpośrednio do właścicieli.
Wejdź tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804 i tam masz pogrupowane namiary na:
- bezpośrednie
- z pośrednikiem
- i te teoretycznie sprawdzone przez innych userów z forum
jaro33
Plażowicz
dzieki

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaro33 » 19.06.2009 18:31

serdeczne dzieki,studiowalem juz ta strone,kawal dobrej roboty,tylko chcialem sie upewnic co do wyjazdu w ciemno,ryzykuje mysle ,ze nie bede dlugo szukal?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone