zmrol napisał(a):No w końcu zima dotarła do nas w Częstochowie sypie od wieczora i nasypało juz sporo. Oby sypało i sypało. Troche zimy nie zaszkodzi.
Do nas też, już dotarła, jest pięknie biało, a jeszcze wczoraj wiosna była.
.png)
zmrol napisał(a):No w końcu zima dotarła do nas w Częstochowie sypie od wieczora i nasypało juz sporo. Oby sypało i sypało. Troche zimy nie zaszkodzi.
.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Jeszcze żeby tak solidny -20 st. mróz ścisnął to wszystkie bakterie, wirusy i komary szlag trafi![]()
W Hielcach też sypie od wczorajszego wieczora ... wszystkie drogi białe ... zima zaskoczyła drogowców nawet w styczniu
.png)
rich72 napisał(a):Lesiu proponuję udział w kursie jazdy zimowej wtedy przestaniesz narzekać a ja wk.... jestem bo z dzieciakiem nawet do przedszkola na sankach ciężko jechać bo skubańcy odśnieżyli i posypali drogi .................. a najgorsze jest to że na moje polecenie![]()
![]()
![]()
Jest zima to jest biało Pane Hawranek

.png)
Leszek Skupin napisał(a):rich72 napisał(a):Lesiu proponuję udział w kursie jazdy zimowej wtedy przestaniesz narzekać a ja wk.... jestem bo z dzieciakiem nawet do przedszkola na sankach ciężko jechać bo skubańcy odśnieżyli i posypali drogi .................. a najgorsze jest to że na moje polecenie![]()
![]()
![]()
Jest zima to jest biało Pane Hawranek
Rysiuczy ja napisałem, że mi to przeszkadza
![]()
ja tam się cieszę. lubię jeździć zimą jak samochód jedzie 3/4 drogi w uślizgu. Trzeba delikatnie operować gazem, kierownicą i hamulcem
.png)
rich72 napisał(a):też lubiłem taką zabawę ale ch... bąbki strzelił ............ nie wyłączalna kontrola trakcji i DUPAdobrze że mi jeszcze został prawie pełnoletni maluszek na podwórku
.png)
Leszek Skupin napisał(a):rich72 napisał(a):też lubiłem taką zabawę ale ch... bąbki strzelił ............ nie wyłączalna kontrola trakcji i DUPAdobrze że mi jeszcze został prawie pełnoletni maluszek na podwórku
Masz za dobry samochód![]()
![]()
.png)
kominesku napisał(a):nie jesteśmy gorsi, wrocek też od wczoraj zasypany
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko