Interseal napisał(a):"Sypnęło" nocą w Bielsku - jest teraz całe trzy centymetry śniegu.Rano obudził mnie jakże stęskniony dzwięk łopaty dozorcy odśnieżającego schody i chodnik.
A mnie poderwał na równe nogi błysk koguta zamontowanego na pługu.
Uf!
.png)
Interseal napisał(a):"Sypnęło" nocą w Bielsku - jest teraz całe trzy centymetry śniegu.Rano obudził mnie jakże stęskniony dzwięk łopaty dozorcy odśnieżającego schody i chodnik.
.png)
J@nek napisał(a):Interseal napisał(a):"Sypnęło" nocą w Bielsku - jest teraz całe trzy centymetry śniegu.Rano obudził mnie jakże stęskniony dzwięk łopaty dozorcy odśnieżającego schody i chodnik.
Uf!To tylko 3cm śniegu. Ostatnio jak walnęło w nocy 0,5metra to przez godzinę przebijałem się przez wał odłożony przez lemiesz na moją drogę dojazdową.
.png)
rich72 napisał(a):J@nek napisał(a):Interseal napisał(a):"Sypnęło" nocą w Bielsku - jest teraz całe trzy centymetry śniegu.Rano obudził mnie jakże stęskniony dzwięk łopaty dozorcy odśnieżającego schody i chodnik.
Uf!To tylko 3cm śniegu. Ostatnio jak walnęło w nocy 0,5metra to przez godzinę przebijałem się przez wał odłożony przez lemiesz na moją drogę dojazdową.
na przyszłość łopatę do śniegu do kofra wpakuj
J@nek napisał(a):Interseal napisał(a):"Sypnęło" nocą w Bielsku - jest teraz całe trzy centymetry śniegu.Rano obudził mnie jakże stęskniony dzwięk łopaty dozorcy odśnieżającego schody i chodnik.
.png)
carnivalka napisał(a):Zima pod koniec grudnia to rzeczywiście ewenement.A co to będzie się działo w maju.
.png)
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Słyszałem, że zimę zlustrowali, a że współpracowała w grudniu 1981 roku więc odwołali ją ze stanowiska i od teraz będziemy mieli już tylko trzy pory rokuwiosnę, lato i jesień.
Idzie ku wiośnie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko