Katerina napisał(a):
Ja się uśmiałam![]()
To dawaj ten odcinek , też się chętnie uśmieję
.png)
Katerina napisał(a):
Ja się uśmiałam![]()
.png)
.png)
Katerina napisał(a):Mój mąż ,który jest projektantem i inżynierem upiera się,że to jest srebrna taśma - ta najmocniejsza![]()
![]()
Tłumaczę mu,że może Wy macie faktycznie jakąś szarą, a on mi nadal,że to "srebrna"..
A WD - 40 to oczywisty mus..
Zresztą, jak ją zwał tak zwał, grunt że skuteczna jest niesamowicie .png)
Katerina napisał(a):Może dane nam będzie kiedyś przy jakimś cycu przedyskutować kwestię koloru tej taśmy?
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Mój mąż ,który jest projektantem i inżynierem upiera się,że to jest srebrna taśma - ta najmocniejsza![]()
![]()
Tłumaczę mu,że może Wy macie faktycznie jakąś szarą, a on mi nadal,że to "srebrna"..
A WD - 40 to oczywisty mus..
Hm.... damsko męskie inne postrzeganie kolorówW sumie ona ma taki połysk, jakby się uprzeć to może być i srebrna
Zresztą, jak ją zwał tak zwał, grunt że skuteczna jest niesamowicie

.png)
tomekkulach napisał(a):W oryginale Silver Tape
Jakby była szara to by byłoGray
...
Ponoć dla mężczyzny istnieją 3 kolory:
-może być;
-pedalski i
...ujowy![]()
Sorki za "wtrancenie sie"
Pozdrawiam

.png)
gusia-s napisał(a):Będzie zdrada czy nie bo już nie wiem ...

.png)
beatabm napisał(a):Tak każdego dnia nie wiem czy by mi to pasowało czy nie do końca, czasami jednak potrzebuję spokojuTakie obserwacje dużo ciekawego wnoszą, są lepsze niż najlepszy program telewizyjny
![]()
My zawsze staramy sie pomieszać klimat - trochę centrów, trochę bezludnych kotwicowisk
.png)
słoma79 napisał(a): tyrtytki
.png)
agata26061 napisał(a):słoma79 napisał(a): tyrtytki![]()
![]()
![]()
Może ja trochę nieoczytana jestem, ale zaciekawiło mnie to słowo. Czy możesz bliżej wyjaśnić sens jego znaczenia?![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży