.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Eeeee tam! PrzesadzataNa Pagu wypoczęłam jak nigdzie indziej w Cro. Bywałam na najpustrzych plażach a Festini w akcji widziałam jeden jedyny raz na ponad 2 tygodnie pobytu a dokładnie wtedy co nim płynęłam za co najmocniej wszystkich Miłośników przepraszam
na swoje usprawiedliwienie dodam, że wybrałam rejs nie Festini Party tylko ten zwykły ale na Beritnicy w sumie był jak Party
![]()

.png)
tyniolek napisał(a):... Mnie to w ogóle chyba powinni wykluczyć z grona forumowiczów za Zrce w takim razieTo przecież jak wylęgarnia imprezowych larw, co się potem roznoszą po całej wyspie.
...
i tak w koło Macieju I ja tyżtyniolek napisał(a):...Ale w sumie, wróciłabym tam jeszcze raz....
.png)
gusia-s napisał(a):Przez większość pobytu na Pagu mieszkalismy na kempie Sv. Duh, Zrce była tam niesłyszalna ale nie raz czytałam jak ludzie z przeciwnej strony zalewu a nawet z kempingu Strasko, leżącego co prawda niedaleko ale jednak już po drugiej stronie wyspy narzekali na hałasy. No to może wkurzyć fakt ...
Od ubiegłego roku w bezpośrednim sąsiedztwie kempingu Sv. Duh .. w zasadzie na jego terenie powstała cos a'la wioska dla fanów Zrce ... Party Camp Novalija
Znaczy można się pożegnać pewnie ze spokojem na tym kempie
.png)
Co nam zostało jeszcze... kupno pamiątek. To nasz 3 (no właśnie 3 czy 4?) wyjazd do Cro, a właściwie nigdy nie kupiłam nic tak tylko dla siebie. Wybrałam breloczek, teraz codziennie jak patrzę na niego, to mi od razu lepiej

.png)
zibi.s napisał(a):tyniolek napisał(a): Czy ten Pag można podciągnąć pod 4 raz?![]()
![]()
No nie wiem, nie wiem.. Pag to taka enklawa, inny byt. Ja bym nie podciągał![]()
A wogle to bym się crokapłanów spytał
świetna relacja pzdr.
Piter_M napisał(a):tyniolek napisał(a): Czy ten Pag można podciągnąć pod 4 raz?![]()
![]()
Ja bym podciągnął pod 4 raz, bo byliście jednak w innym miejscu Chorwacji
raz paw_el napisał(a):I mi się jakoś smutno zrobiło że to już koniec relacjiech......a do urlopu jeszcze 89 dni
.png)
Ural napisał(a):Oj tam Ewa wytrzymasz. Aby pogoda była.
.png)
EithelAmarth napisał(a):Pogoda ma być, więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na udane wakacje
Tylko to czekanie...

Powrót do Nasze relacje z podróży