słoma79 napisał(a):tyniolek napisał(a):o matko, ale Was zaniedbałam!! ostatni odcinek 1 grudnia :O nawet nie wiedziałam, że aż tyle czasu :O już się poprawiam
spokojnie, poczekamy
Ja czekam niespokojnie...

.png)
słoma79 napisał(a):tyniolek napisał(a):o matko, ale Was zaniedbałam!! ostatni odcinek 1 grudnia :O nawet nie wiedziałam, że aż tyle czasu :O już się poprawiam
spokojnie, poczekamy

.png)
Mikromir napisał(a):słoma79 napisał(a):tyniolek napisał(a):o matko, ale Was zaniedbałam!! ostatni odcinek 1 grudnia :O nawet nie wiedziałam, że aż tyle czasu :O już się poprawiam
spokojnie, poczekamy
Ja czekam niespokojnie...![]()
.png)
Vaja czeka, Bratnija Luka, Orlanduša... Aaaa się rozmarzyłam teraz... .png)
Mikromir napisał(a):Bardzo ładna zatoka.
Szkoda tylko, że zatłoczona.
Dzieci, cóż, jakie są każden widzi...A gdy ryczą, zawsze jakiś powód MAJĄ, choć czasem się wydaje absurdalny...
.png)
słoma79 napisał(a):To ja poczekam na tą pomarańcz...będzie jeszcze w tym roku ?
.png)
.png)
tyniolek napisał(a):kocham dzieci, ale najgorzej, jak któreś zacznie ryczeć bez powodu,
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Bacva - tam nie dotarliśmy podczas tegorocznych wakacji. Ciekawa plaża, fajny ten żwirek, trzeba będzie kiedyś tam wpaść (ale z tego, co widzę to przed albo po sezonie)
lotnikwsk napisał(a):tyniolek napisał(a):kocham dzieci, ale najgorzej, jak któreś zacznie ryczeć bez powodu,
Kiedyś w Trsteniku, dziecko przeryczało bez powodu (tak mi się wydawało) przez cztery godziny![]()
Też mam dzieci ( na szczęście już nie ryczą)więc dzielnie to znosiłem ,głowa w piasek , pod wodę(fajnie wycisza) ,na piwo (uspokaja bo kawałek od plaży)
![]()
Ale po obiedzie postanowiłem sprawdzić dlaczego ryczy (bez powodu)![]()
Po krótkiej obserwacji zauważyłem że ładują go na siłę do wody (ryczy), wyciągają go z wody (wysycha i przestaje ryczeć), rodzice jednak się boją aby się nie przegrzał i polewają go wodą (znowu ryczy)![]()
Tak sobie w duszy pomyślałem ,może robią z niego Cromaniaka![]()
Na szczęście nie byli to Polacy
.png)
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Bacva - tam nie dotarliśmy podczas tegorocznych wakacji. Ciekawa plaża, fajny ten żwirek, trzeba będzie kiedyś tam wpaść (ale z tego, co widzę to przed albo po sezonie)
Oj szkoda, że nie dotarliściemyślałam, że tyle czasu to wszystkie zatoczki zaliczone
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Bacva - tam nie dotarliśmy podczas tegorocznych wakacji. Ciekawa plaża, fajny ten żwirek, trzeba będzie kiedyś tam wpaść (ale z tego, co widzę to przed albo po sezonie)
Oj szkoda, że nie dotarliściemyślałam, że tyle czasu to wszystkie zatoczki zaliczone
Jednego dnia nie było pogody na plażowanie i dlatego Bacva nie zmieściła się w naszym napiętym grafiku
.png)
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Bacva - tam nie dotarliśmy podczas tegorocznych wakacji. Ciekawa plaża, fajny ten żwirek, trzeba będzie kiedyś tam wpaść (ale z tego, co widzę to przed albo po sezonie)
Jednego dnia nie było pogody na plażowanie i dlatego Bacva nie zmieściła się w naszym napiętym grafiku
Fakt, w tym drugim tygodniu pogoda się trochę popsułażałuję do dziś, jak o tym pomyślę... Był na Hvarze jeden taki piękny słoneczny dzien, gdzie sami zrezygnowaliśmy z plażowania, a potem nam brakło dni ;( nie umiem do dziś tego przeżyć
Powrót do Nasze relacje z podróży