Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wrzesień, 2 latek, allinclusive, doj wlasny

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 13.05.2013 14:14

Jedyne co mi się teraz przypomniało to Zaton Holiday Resort. To w okolicach Zadaru. Ale to jeszcze nie to o czym myślałam. Mam wrażenie, że tam był typowy hotel, a tu go nie ma.

Edit
Wiem, wiem, wiem....przypomniało mi się, a w zasadzie telefon od mojego klienta mi przypomniał :D

Kompleks Hotelowy Solaris Sibenik.
Ale zaznaczam, ja tego nie znam osobiście, mnie się to zwyczajnie o oczy obiło :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 13.05.2013 14:58

W Breli jest kilka hoteli, jak również plac zabaw dla dzieci nad samym morzem.
Warunki do spędzania czasu na plaży - cień - też są przyzwoite.

Marina Frapa w Rogoznicy. Sporo atrakcji łącznie z basenem.

Pozdrawiam
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 13.05.2013 17:48

Ja od 2000 roku jeżdżę do hoteli :). Wolę i polecam jednak opcję HB. Zdecydowanie mniej "wiąże" do hotelu (tylko "widełki" na śniadanie i obiadokolację). W ostateczności all inclusive light. Niestety, wybieram hotele z plażą skałkową i drabinkami. Jedyny, który mógłby maluchowi pasować to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jest otoczony morzem z trzech stron i przynajmniej w dwóch miejscach jest plaża z drobnym żwirkiem. Byliśmy tam w 2010 i pamiętam sporo maluchów korzystających z tej plaży (dodatkowo w tym miejscu jest bardzo płytka i spokojna woda). Na Rabie jest jeszcze kilka hoteli po drugiej stronie wyspy (należa do tej samej sieci). Są one położone przy tej "słynnej" piaszczystej plaży. Ale nic więcej o nich nie wiem. Raz przejeżdżałem, zobaczyłem tłumy jak w Międzyzdrojach i zawróciłem :) . Zresztą takie piaszczyste plaże to nie moja "bajka" :)
Pozdrawiam
Aha, jeszcze przypomniałem sobie hotel Kimen na Cres. Byłem w środku, jest odnowiony, fajna żwirkowa plaża z placem zabaw dla dzieci. Tylko chyba nie mają opcji AI. Nie zdążyłem znaleźć strony. Musisz pogooglać :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.05.2013 18:38

Nie lubię Hoteli. Byłem w Chorwacji 6 razy i wynajmowałem tylko apartamenty z kuchnią. Swoboda pełna.
Agulek777
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agulek777 » 13.05.2013 19:41

Hej improwai
Jakiś czas temu też rozważaliśmy pobyt w hotelu, bo pierwszy raz jedziemy z dzieckiem - nasza córeczka będzie miała we wrześniu 1,5 roku. W Chorwacji byliśmy dwa razy, za każdym razem w ciemno. Z małym dzieckiem jest jednak trochę inaczej dlatego myśleliśmy o hotelu. Ostatecznie jednak uznaliśmy, że jedziemy w ciemno.
Ale wtedy przeglądaliśmy oferty biur podróży i znaleźliśmy coś takiego:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Może znajdziesz coś, co Cię zainteresuje.
Pozdrawiam :papa:
imrowai
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imrowai » 13.05.2013 20:31

Agulek777 napisał(a):Hej improwai
Jakiś czas temu też rozważaliśmy pobyt w hotelu, bo pierwszy raz jedziemy z dzieckiem - nasza córeczka będzie miała we wrześniu 1,5 roku.

i to właśnie powód całego tego zamieszania - tylko moje zamieszanie będzie miało dwa lata :)

Cieszę się, że mimo nieciekawego początku wątku jednak padło tu parę konkretów - dziękuję wszystkim i oczywiście czekam na więcej :P
GREG_G
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) GREG_G » 13.05.2013 22:43

mój typ na wrzesień to Tucepi, byłem roku kolo 10 tego i było super, sezon trwał.
Nocowałem w apartamencie obok hotelu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
bardzo dobrze oceniany przez gości, ładnie położony, 100m do plaży
w samym Tucepi jest jeszcze kilka hoteli,
nie polecam hotelu Jadran, bardzo oziębła atmosfera, no i brak obsługi ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2013 23:01

imrowai napisał(a):Cieszę się, że mimo nieciekawego początku wątku jednak padło tu parę konkretów - dziękuję wszystkim i oczywiście czekam na więcej :P

Przypomniała mi się relacja Bubera >>> 2009-tarnow-tucepi-bol-t23957-75.html
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 14.05.2013 18:17

dids76 napisał(a):Możesz też wziąć pod rozwagę kompleks Medena w Trogirze. Można tam wynająć pokoje z wyżywieniem, we wrześniu już za tłoczno nie będzie, a knajpki przy plaży jeszcze otwarte.

Widziałem. Nie bardzo.

Janusz Bajcer napisał(a):Przypomniała mi się relacja Bubera >>> 2009-tarnow-tucepi-bol-t23957-75.html

Również polecam podążać buberowym szlakiem :idea: Wrześniowe Tucepi będzie ok.
dids76
Koneser
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.05.2013 18:21

pasażer napisał(a):
dids76 napisał(a):Możesz też wziąć pod rozwagę kompleks Medena w Trogirze. Można tam wynająć pokoje z wyżywieniem, we wrześniu już za tłoczno nie będzie, a knajpki przy plaży jeszcze otwarte.

Widziałem. Nie bardzo.

Ja stamtąd dwa razy wypływałem na Fish Picknick. Przez moje uwielbienie tłoku, jeśli by mi ktoś dopłacił, mógłbym tam wypoczywać. :mrgreen:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 14.05.2013 18:46

dids76 napisał(a):Ja stamtąd dwa razy wypływałem na Fish Picknick. Przez moje uwielbienie tłoku, jeśli by mi ktoś dopłacił, mógłbym tam wypoczywać. :mrgreen:

Ja raz stamtąd wypływałem ale spędziłem w tym kompleksie również cały wieczór. I to nie było w klubie Pasha :mrgreen:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.05.2013 18:55

TUI lub Neckerman na Bracu w Bolu.
Sprawdzone na majówce kilka lat wstecz.
Oferta z zachodnich filii.

Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 16.05.2013 18:42

Popieram FUXA ...
Bol na Bracu - Borak lub Elaphusa ...
Ewentualnie - Jakisnica na Pagu - "Luna"
imrowai
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imrowai » 09.07.2013 11:54

hmmm mojego drążenia teamatu ciąg dalszy :)

jak się okazuje oferta biur podróżny w hotelach z wyżywieniem cenowo jest marna. Koszty hotelu HB + dojazd wychodzą minimalnie taniej niż wyprawa samolotem do Grecji czy Turcji z wyżywieniem all O_o....., a ponieważ chciałbym jednak zobaczyć Chorwację proszę forumowiczów o wskazówkę:
Jako, że jedziemy z dzieckiem priorytetem dla nas staje się basen z brodzikiem dla dzieci, czy trafiają się apartamenty z takim luksusem? Jak by jeszcze śniadania dawali to już w ogóle byłby raj :). przepatrzyłem parę stron z apartamentami ale marny wybór...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 09.07.2013 11:59

imrowai napisał(a):

jak się okazuje oferta biur podróżny w hotelach z wyżywieniem cenowo jest marna.

Czyżby?

U nich kupiłem Bol na Bracu.

Jakość b. wysoka.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje