Edit
Wiem, wiem, wiem....przypomniało mi się, a w zasadzie telefon od mojego klienta mi przypomniał
Kompleks Hotelowy Solaris Sibenik.
Ale zaznaczam, ja tego nie znam osobiście, mnie się to zwyczajnie o oczy obiło
.png)
.png)
.png)

.png)
Agulek777 napisał(a):Hej improwai
Jakiś czas temu też rozważaliśmy pobyt w hotelu, bo pierwszy raz jedziemy z dzieckiem - nasza córeczka będzie miała we wrześniu 1,5 roku.
.png)
.png)
imrowai napisał(a):Cieszę się, że mimo nieciekawego początku wątku jednak padło tu parę konkretów - dziękuję wszystkim i oczywiście czekam na więcej
.png)
dids76 napisał(a):Możesz też wziąć pod rozwagę kompleks Medena w Trogirze. Można tam wynająć pokoje z wyżywieniem, we wrześniu już za tłoczno nie będzie, a knajpki przy plaży jeszcze otwarte.
Janusz Bajcer napisał(a):Przypomniała mi się relacja Bubera >>> 2009-tarnow-tucepi-bol-t23957-75.html
.png)
pasażer napisał(a):dids76 napisał(a):Możesz też wziąć pod rozwagę kompleks Medena w Trogirze. Można tam wynająć pokoje z wyżywieniem, we wrześniu już za tłoczno nie będzie, a knajpki przy plaży jeszcze otwarte.
Widziałem. Nie bardzo.
.png)
dids76 napisał(a):Ja stamtąd dwa razy wypływałem na Fish Picknick. Przez moje uwielbienie tłoku, jeśli by mi ktoś dopłacił, mógłbym tam wypoczywać.
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje