Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wrzesień, 2 latek, allinclusive, doj wlasny

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 09.07.2013 12:02

imrowai napisał(a):Jako, że jedziemy z dzieckiem priorytetem dla nas staje się basen z brodzikiem dla dzieci, czy trafiają się apartamenty z takim luksusem? Jak by jeszcze śniadania dawali to już w ogóle byłby raj :). przepatrzyłem parę stron z apartamentami ale marny wybór...

Apartamenty z basenami trafiają się, właśnie wróciłem z Selcy na Brač i w samej dzielnicy Puntinak było ich kilka.
piotrek99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek99 » 09.07.2013 12:03

Hotel Medena Seget Donji k. Trogiru! Świetny hotel dla całej rodzinki ;)
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 09.07.2013 12:06

piotrek99 napisał(a):Hotel Medena Seget Donji k. Trogiru! Świetny hotel dla całej rodzinki ;)

Pisałem o nim na poprzedniej stronie :wink:
Jak dla mnie porażka :mrgreen:
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 09.07.2013 12:07

Możesz też brać pod uwagę jeden z hoteli kompleksu SOLARIS - ja tam byłem kiedyś w drugiej połowie sierpnia i płaciliśmy niewiele ( dzieci do lat 12 gratis ) , we wrześniu pewnie będzie jeszcze taniej .
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 10.07.2013 12:39

Polecam na Brac Supetar "Waterman Supetrus Resort" lub "Sentido Kaktus " jest to jeden osrodek,nie wiem czemu sie w tym roku podzielil.Jest w ofercie Neckermann,we wrzesniu bedzie dobra cena za olka.Polecam,bylem tam w tym roku 4 raz i co roku cos nowego w osrodku,to basen,basen dla dzieci z fajna fontanna,amfiteatr...osrodek super...
imrowai
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imrowai » 12.07.2013 11:58

FUX napisał(a):
imrowai napisał(a):
U nich kupiłem Bol na Bracu.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jakość b. wysoka.

no cena też bardzo wysoka....

ehhh liczyłem, ze znajdę przyzwoity hotel z wyżywieniem co najmniej HB w kwocie do 3500 bez problemu....
Cóż muszę chyba rozważyć jednak apartament jeśli mam ochotę zobaczyć Chorwację w jakiejś ludzkiej cenie...
macio-b
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) macio-b » 30.08.2013 14:55

Cześć

Jestem w podobnej sytuacji, z tym że mam dwa szkraby 5 lat i 1 rok. Szukam i szukam, rzeczywiście Chorwacja to królestwo apartamentów.
Znalazłem jedną ciekawą ofertę w przystępnej cenie:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Czy ktoś zna hotel Nimfa z Zivogosce?

Robert, daj proszę znać co tobie udało się znaleźć.

Pozdrawiam, Maciek
imrowai
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) imrowai » 04.09.2013 07:34

No niestety w tym roku musiałem zrezygnować z wyjazdu do Chorwacji (i nie tylko).
Jednak w wyniku poszukiwań i kalkulacji docelowo miałem jechać do apartamentów - inaczej to sie nie kalkuluje - chorwackie hotele z własnym dojazdem i wyżywieniem są w cenie wycieczki samolotowej do Grecji czy Turcji w opcji all i na tym by stanęło bo ze szkrabem raczej nastawialiśmy się na siedzenie w jednym miejscu niż zwiedzanie okolicy.
Za rok spróbujemy ponownie być może wybrać się do Chorwacji.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje