A to dopiero ciekawe tytuł na forum cro.pl "odkrywca" a w Chorwacji ''mój pierwszy raz''
To jakich udzielałeś (-aś) na forum porad ad. HR, skoro byłeś (-aś) tam po raz pierwszy
Pozdro
.png)
marytka napisał(a):
kilka dni temu wróciłam z Chorwacji,był to ''mój pierwszy raz'', a jedno juz wiem na pewno-nad bałtykiem urlopu nie spędzę juz nigdy!!!!
.png)
lm648 napisał(a):do martyka - odkrywca
A to dopiero ciekawe tytuł na forum cro.pl "odkrywca" a w Chorwacji ''mój pierwszy raz''![]()
To jakich udzielałeś (-aś) na forum porad ad. HR, skoro byłeś (-aś) tam po raz pierwszy-po prostu "nasza polska rzeczywistość"
Pozdro
.png)
.png)
mutiaq napisał(a):Skoro Wam drogo, to po co jeździcie?
Żeby teraz narzekać?
Nie zarabiam dużo, ale przez cały rok jestem w stanie odłożyć tyle, żeby na urlopie nie być dziadem i nie dopraszać się o to, że nie wydali mi przy zakupach 5kn.
Tak już tam jest i jeżeli to komuś nie pasuje, to niech siedzi w uczciwej Polsce.
Tyle w temacie.
...Acha, słona woda...![]()
Pozdrawiam.
rufus71 napisał(a):szymek paliwo jest w cenie 4,5-4,7 nie widze różnicy autostrady 107zl za 500km to nie jest cena szokująca może ty byś chciał aby dawali jeszcze kieszonkowe na granicy?jeżeli jest za drogo to zostańcie w domu a na kolacje do wietnamców.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Julitak napisał(a):Minusy:
-bardzo wysokie ceny, począwszy od artykułów spożywczych w sklepach i marketach, przez cenę benzyny, bilety wstępu, obiady w restauracjach, piwo w knajpie itd.
- słona woda, należy szukać plaż z prysznicami
- Chorwaci nie należą do szczególnie miłych i uprzejmych ludzi wobec Polaków
.png)
szymek.1 napisał(a):kurde, to ja chyba byłem w innej Chorwacji jak te ceny są takie jak w Polsce![]()
.png)
.png)

baca1 napisał(a):Tak ale juz nie liczy tego ze auto mu wiecej spali i wyjdzie drozej lub tak samo:)))Koszmar "przeliczaczy"
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne