Jeśli nie masz nic przeciwko to wyslij mi fotkę jakieś krowy (he he he ) a ja Ci cos tam odeślę. Pośmiejemy się...Bądź co bądź byliśmy tam w jednym terminie , prawie sie spotkaliśmy
Jacek
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Aga poszukujaca napisał(a):Hej Ja w niedziele zaczynam podroz:) Chorwacja i Czarnogora. Jade w ciemo. Hobi - powiedz mi cos tych Twoich kwaterach:) W Chorwacji kwater również poszukuje:) bede wdzieczna:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
.png)
.png)
Zbyszek_mat napisał(a):Spędziłem ze swoją rodziną 3 razy wakacje w Chorwacji i 2 razy w Czarnogórze i uwieżcie mi, że oprócz cen ( w Czarnogóerze 50% taniej) nie widziałem większych różnic. Posiadam zdjęcia kwater w Boasici za które płaciłem 3 E !! od osoby w sierpniu, przez drzwi balkonowe wychodziłem na plażę, klimatyzacja, nowy aneks kuchenny, dwie łazienki i ubikacje itd. itd.Niepiszcie więc, że syf bo naprawdę tak nie jest wszędzie. Mogę każdemu polecić wypoczynek w Czarnogórze, ludzie są przemili i w moim wypadku właściciel chodził po miasteczku i przechwalał się,że u niego mieszkają Polacy. Mało jest takich miejsc na świecie.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi