Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłam: dubrovnik, orebić, mokalo, korczula :) pytajcie.

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
toyota1983
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) toyota1983 » 15.08.2006 18:22

Dziś wróciłam, byłam na camp Adriatic-mikulić troche pozwiedzałam. Pytajcie o co chcecie. A najważe co przywiozłam to to, że Chorwaci towspaniała "nacja", można ich pokochać:) Tak gościnnych, miłych i pozytywnie nastawionych do życia ludzi nie spotkałam.

Wszyscy ciekawi są cen. Owszem są wysokie. Ale wysokie mogą być bo wygląda na to że dobrze żyją, tzn dużo lepiej niż u nas, są po prostu zamozniejsi. A jak to sie ma do tego co napisałam wyżej. Mój chłopak świetnie to ujął. "Ludzie szczęśliwi nie są tam gdzie są ludzie bogaci, tylko ludzie bogaci są tam gdzie są ludzie szczęśliwi". To chyba mówi wszystko:)
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 15.08.2006 18:35

czy woda nadal jest słona?
toyota1983
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) toyota1983 » 15.08.2006 18:38

hehe jak cholera :), i jak wspaniale unosi, co mnie zachwyciło zważając że polska woda mnie nie unosi:(

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone