I to jest to, czego nie ma nawet w Makarskiej, bo podobne widoki na ląd i góry są dopiero na.... Braćiu.
Zróbcie sobie wycieczkę do Paklenicy- obowiązkowo!
Minimum zaliczycie i będziecie mogli dalej się plażować.

.png)

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
MARK1 napisał(a):Szkoda, że tak bardzo zniechęcacie do Istrii - myslę o wyjeździe właśnie tam w 2013 (Rovinj). Zamierzałem trochę pozwiedzać (lubimy coś nowego zobaczyć) Pula Vrsar na chwilę Wenecja. Plaża z umiarem - nie za bardzo lubię całymi dniami. Jednak po Waszych opiniach zaczynam się zastanawiać nad Istrią - aż tak źle? Czy tak źle w porównaniu z Dalmacją? Czytałem relacje na forum i wypadalo dobrze, nawet bardzo dobrze.
.png)
2salamandra22 napisał(a):Ja polecam Igrane, 8 raz w Chorwacji okazał się wypadem idealnym pod każdym względem. Trzy plaże w bezpośredniej bliskości, plaża na wprost od kwatery tzw. miejska, na prawo dzika plaża "Virgin beach" , na lewo plaża bez nazwy , knajpki, spacery i do miejsc, które warto zobaczyć blisko. Do tego mieliśmy super gospodynię. Chłopaki z grupy wyjazdowej wspominają coś o Grecji na 2013 rok, a ja mimo zasady, że co roku jedziemy w inne okolice Crolandu jeszcze raz bym tam wróciła. Po co szukać lepszego miejsca jeżeli idealne już odkryliśmy.
.png)
MARK1 napisał(a):Szkoda, że tak bardzo zniechęcacie do Istrii - myslę o wyjeździe właśnie tam w 2013 (Rovinj). Zamierzałem trochę pozwiedzać (lubimy coś nowego zobaczyć) Pula Vrsar na chwilę Wenecja. Plaża z umiarem - nie za bardzo lubię całymi dniami. Jednak po Waszych opiniach zaczynam się zastanawiać nad Istrią - aż tak źle? Czy tak źle w porównaniu z Dalmacją? Czytałem relacje na forum i wypadało dobrze, nawet bardzo dobrze.
.png)
MARK1 napisał(a):Szkoda, że tak bardzo zniechęcacie do Istrii - myslę o wyjeździe właśnie tam w 2013 (Rovinj). Zamierzałem trochę pozwiedzać (lubimy coś nowego zobaczyć) Pula Vrsar na chwilę Wenecja. Plaża z umiarem - nie za bardzo lubię całymi dniami. Jednak po Waszych opiniach zaczynam się zastanawiać nad Istrią - aż tak źle? Czy tak źle w porównaniu z Dalmacją? Czytałem relacje na forum i wypadalo dobrze, nawet bardzo dobrze.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne