tony montana napisał(a):A mój komentarz o zdjęciach z drona olany..... to się zdarza NIE PIERWSZY RAZ
![]()
![]()
![]()
Już biję się w piersi
Żadnego drona nie wykorzystywałam
..png)
tony montana napisał(a):A mój komentarz o zdjęciach z drona olany..... to się zdarza NIE PIERWSZY RAZ
![]()
![]()
![]()
..png)
Potter napisał(a):Zresztą niedługo pospacerujemy odrobinę po paśmie górskim Dikeos.
WeraAnka napisał(a):... tylko hondzinkę CR-V i to jest mój dom na kółkach, a reszta .... Za to Kretę mam zaliczoną w całości (cały lipiec w zeszłym roku - codziennie w innym miejscu, 2400 km na liczniku, prawie 40 km w wąwozach, kilka jaskiń, wszystkie must see i całe mnóstwo mniej znanych cudnych miejsc...
.png)
mazursko.png)
Potter napisał(a):Woda jest bardzo przejrzysta a dno piaszczyste i niesamowicie płaskie ...
Potter napisał(a):Niektórzy długo pozostają dziećmi...
Buber napisał(a):na pewno 3 grosze wtrąci
Potter napisał(a):niedługo pospacerujemy odrobinę po paśmie górskim Dikeos.
WeraAnka napisał(a):Spoko nie poddam się tak latwo, więc może za jakiś czas cosik uda mi się opisać, a może nawet pokazać.
WeraAnka napisał(a):w porównaniu z naszymi radarami i nie tylko.
WeraAnka napisał(a):opłukiwana wodą z butelki...
WeraAnka napisał(a):Niestety nie ma 4x4, za to jest wysoka i to już jest ok.
WeraAnka napisał(a):Spałyśmy w auie - córcia nie chciała spać w namiocie. Wiedząc to, już przed wyjazdem zamontowałam w bagażniku "rozkładane łóżko", co w finale, czyli po rozłożeniu siedzeń dawało 180x120 płaskiego, super legowiska. Dla nas full wypas
.png)
WeraAnka napisał(a):...
To są moje pierwsze kroki na stronie cro i idzie mi, jak po grudzie. Nie potrafię tych okienek ani właściwie otwierać, ani uzupełniać, ciągle, coś mi ucieka, albo się blokuje. Tę akurcik odpowiedź piszę już po raz e-nty i ciągle mam komunikat o jakiś linkach w swoich postach....![]()
Spoko nie poddam się tak latwo, więc może za jakiś czas cosik uda mi się opisać, a może nawet pokazać.

.png)
Buber napisał(a):Potter napisał(a):Zresztą niedługo pospacerujemy odrobinę po paśmie górskim Dikeos.
To Wojtek -Franz na pewno 3 grosze wtrąci![]()
.png)
Franz napisał(a):Buber napisał(a):Potter napisał(a):Zresztą niedługo pospacerujemy odrobinę po paśmie górskim Dikeos.
To Wojtek - Franz na pewno 3 grosze wtrąci![]()
Niektóre prymitywne plemiona znają tylko trzy liczby: jeden, dwa oraz więcej niż dwa. U nas też można się czasami spotkać z podobnie prymitywnym podejściem, ale chociaż nie zamieściłem na forum tysięcy relacji, to spośród około dwudziestu, które mniej lub bardziej regularnie uaktualniam, ludzie ciekawi świata daliby radę coś sobie wybrać.
Poświęcam sporo czasu na to forum, podsuwając pomysły na aktywne spędzanie czasu w różnych miejscach Europy czy świata. Kiedyś się udzielałem w relacjach różnych autorów. Teraz szkoda mi już traconego na to czasu, jeśli konkretny autor nie czuje analogicznej potrzeby pod moim adresem, już zupełnie abstrahując od przypadków patologicznych, kiedy ktoś się zwraca do administratora o usunięcie mojego wpisu.
Wyjątki robię sporadycznie.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Potter napisał(a):Nie bardzo rozumiem ... Czy to jakiś przytyk do mnie?
Buber napisał(a):Rozumiem jednak, że użycie nicka kolegi, w takim kontekście, mogło spowodować poczucie urazy i jeżeli poczuł się z tego powodu dotknięty - to go bardzo przepraszam.
Buber napisał(a):Nie rozumiem tylko 3 pierwszych linijek, powyższego tekstu kolegi
.png)
Franz napisał(a):Buber napisał(a):Nie rozumiem tylko 3 pierwszych linijek, powyższego tekstu kolegi
Widzisz, ktoś niepytany się wtrącił w następnym wpisie, próbując na swój nieudolny sposób wbić szpilę i te trzy linijki odnosiły się do jego wtrętu.
Mam nadzieję, że wszystko zostało wyjaśnione.
...
.png)