Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W 2osoby do Chorwacji - gdzie / jak itd ???

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bartek1988
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartek1988 » 11.02.2008 16:18

Witam!
Mam pytanie odnosnie wakacji dla 2osob w cro.
Nie mam pojecia jak zabrac sie do organizacji np jakiegos hotelu czy czegos w tym stylu. Bywalem w Chorwacji z 5razy ale zawsze byl to wypad na zorganizowany tam Caming i nie bylo problemu z niczym :wink:
Teraz chcialbym zrobic krok dalej i wybrac sie jak juz wspomnialem do np hotelu lub domku.
Jednak przygladajac forum znalazlem tylko informacje typu wakacje 2doroslych plus 2dzieci itp Moze kiepsko szukalem - nie wiem:D
Ale moze ktos z Was byl gdzies na tego typu 2osobowych wakacjach i moze poradzic gdzie najlepiej "uderzyc", najladniej a i znowu jak to u Polaka bywa zeby nie bylo kosmicznie drogo 8)
Wiadomo ze ceny sa baardzo zroznicowane ale prosilbym chociaz jakos mniej wiecej okreslic plus minus.
To chyba tyle. Czekam na odp.
Dzieki z gory. Pzdr
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 11.02.2008 16:32

bartek1988 napisał(a):Witam!
Mam pytanie odnosnie wakacji dla 2osob w cro.
Czekam na odp.
Dzieki z gory. Pzdr

Dla dwoje ????
Jeżeli wam odpowiada wrzesień to jedziecie przed siebie, zatrzymujecie się tam gdzie wam się podoba, wynajmujecie lokum i po kłopocie :)

Rzuć okiem tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Od tego zaczynaliśmy w 2003 roku i nadal odwiedzamy Chorwacje :)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powodzenia
bartek1988
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartek1988 » 11.02.2008 16:48

Mnie interesowalby sierpien a wtedy jak wiadomo jest tam masa turystow i raczej sporym ryzykiem byloby jechac w ciemno. Takze trzeba miec rezerwacje.
A wiec... moze jakies konkrety? :wink:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 11.02.2008 20:09

bartek1988 napisał(a):A wiec... moze jakies konkrety? :wink:

Robercie nie precyzujesz gdzie bys chciał jechać :( więc uważam że to ""Rzuć okiem tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link "" był konkret :)

Ilu piszących tyle konkretów a dla ciebie coraz trudniejszy wybór

Powodzenia :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone