Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VIS, gdzie, za ile...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MCR
Cromaniak
VIS, gdzie, za ile...

Nieprzeczytany postnapisał(a) MCR » 23.07.2006 19:22

Niczego nie znalazłem w archiwum, więc pytam :)
Zaraziłem się w tym roku CRO, byłem w czerwcu na Braczu, teraz chciałbym (za miesiąc, półtora) wyskoczyć na VIS.
Macie namiary na sprawdzone apartamenty? Najchętniej dla 4 osób, z klimą, blisko morza.
Czy ktoś był w ogóle na Visie?
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 24.07.2006 06:58

Tutaj znajdziesz kilka ostatnich wypowiedzi:
forum/viewtopic.php?t=12123
forum/viewtopic.php?t=11286

Jeśli chodzi o znalezienie apartemntów na Visie ( w chwili obecnej) jest ciężko. Próbowałam coś znaleźc dla rodziców i jeśli coś jest to cena jest wysoka, np. 80-100 E za apartemant 4 osobowy.
Zalezy też w jakim czasie chcesz jechac, jeśli to ma byc wrzesień to nie będzie problemu.
MCR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MCR » 24.07.2006 07:46

Dziwne, bo po wpisaniu w wyszukiwarkę "vis", nic się nie pokazuje, dopiero na hasło komiza znalazłem dwa wątki.
Co do wyjazdu, przy takich cenach znacznie taniej wyjdzie mi Hvar, który ponoć też jest prześliczny.
Dzięki za pomoc.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 24.07.2006 09:29

Co do Hvaru potwierdzam, jest piękny.
Jesli chodzi o Vis - myślę, że można spróbować ale jak dla mnie ceny były za wysokie, a to co by mi odpowiadało było zajete. Może Ty będziesz mieć więcej szczęcia.

P.s.
Mnie tez wyszukiwarka nic nie chciała znaleźc, ale te tematy akurat pamietałam.
Answer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Answer » 24.07.2006 10:01

E no bez przesady. Ja od 5 do 18 sierpnia zapłace 55 euro za 5 osób + półtora roczne dziecko. Nie jest az tak zle.

Ps. Tez probowalem szukac, wydaje mi sie ze to jest po prostu za którkie hasło :/ Jakby Vis był na 4 litery, pewnie by troche znalazło :)
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 24.07.2006 11:23

Answer napisał(a):E no bez przesady. Ja od 5 do 18 sierpnia zapłace 55 euro za 5 osób + półtora roczne dziecko. Nie jest az tak zle.

Przypuszczam, że można coś znaleźc ale nieco wcześniej. Treaz albo można liczyć na szczęście albo też trafia się jak ja na wyższe ceny

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone