tony montana napisał(a):A tutaj siedzi sobie słodka syrenka, jakoś nie pasuje mi do tych RUR
a mi bardzo - pozycję przyjęła klasyczną...
.png)
Krystof napisał(a):tony montana napisał(a):A tutaj siedzi sobie słodka syrenka, jakoś nie pasuje mi do tych RUR
a mi bardzo - pozycję przyjęła klasyczną...

.png)
.png)
tony montana napisał(a):
Oj Mycha
Przecież wiesz, że ja wpierw daje podpis a potem dopiero zdjęcie
Opis "ludzie" dotyczy zdjęcia PONIŻEJ...
Może szpinaku się najedz albo masła, trochę witaminy D przydałoby się
![]()
![]()

.png)
tony montana napisał(a):Relację napisałbyś jakąś! Obiecałeś kiedyś ... że ZOBACZYSZ
![]()
.png)
Jacek S napisał(a):
Akurat zanurkowali.
mysza73 napisał(a):Nie mogę jeść za dużo masła, bo mam za wysoki cholesterol![]()
a Ty zbadałeś swoje frakcje![]()
![]()
Roxi napisał(a):Jacek S napisał(a):Akurat zanurkowali.
W takiej wodzie to musi być przyjemne
Krystof napisał(a):tony montana napisał(a):Relację napisałbyś jakąś! Obiecałeś kiedyś ... że ZOBACZYSZ
![]()
Dżizas, ale Ty pamiętliwy jesteś... jak bym wiedział, to bym się nie ujawniał![]()
poza tym myślałem, że tu się już tylko relacje Jędruli "Rodzice rodzicom" czyta, więc się wyniosłem

.png)
Potter napisał(a):Czy ja aby dobrze widzę Tony, że Ty w okularach przeciwsłonecznych pływasz![]()
?
.png)
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):Czy ja aby dobrze widzę Tony, że Ty w okularach przeciwsłonecznych pływasz![]()
?
Tak Potter, albowiem mam bardzo wrazliwe oczy
.png)
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):Potter napisał(a):Czy ja aby dobrze widzę Tony, że Ty w okularach przeciwsłonecznych pływasz![]()
?
Tak Potter, albowiem mam bardzo wrazliwe oczy
Ja nie mam wrażliwych oczu, ale też pływam w okularach przeciwsłonecznych
No chyba, że zamierzam zanurzyć głowę - wtedy zakładam faskę i majkę
![]()
Tony, kolor wody cudny! Ja bym raczej na skałkach niż na piasku leżała

.png)