tony montana napisał(a): “Gdy zobaczyłem ją pierwszy raz, straciłem głowę, bo była po prostu idealna.”
Wcale się Melowi G. nie dziwię, a przecież widzę ją po raz pierwszy na fotografiach (nie czuję ciepła, zapachów, klimatu...)
.png)
tony montana napisał(a): “Gdy zobaczyłem ją pierwszy raz, straciłem głowę, bo była po prostu idealna.”
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):tony montana napisał(a): “Gdy zobaczyłem ją pierwszy raz, straciłem głowę, bo była po prostu idealna.”
Wcale się Melowi G. nie dziwię, a przecież widzę ją po raz pierwszy na fotografiach (nie czuję ciepła, zapachów, klimatu...)

.png)
.png)
Franz napisał(a):Jeszcze a propos Matery - myśmy wtedy wałęsali się po kilku z tych jaskiniowych mieszkaniach. Również kościółki są tam w skale wyżłobione.
Pozdrawiam,
Wojtek

.png)
,
..png)
mysza73 napisał(a):![]()
Taranto chyba sobie daruję,
dobrze, żeśmy Cię TAM wysłały,
teraz wiadomo gdzie warto, a gdzie niekoniecznie![]()
.

.png)
tony montana napisał(a):ŻEŚCIE MNIE WYSLAŁY noooooo, w super miejsca, muszę się zastanowić jak Wam podziękować, odwdzięczyć sie ...
choć ta druga co mnie wysłała jakoś MILCZY ...
![]()

.png)
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):ŻEŚCIE MNIE WYSLAŁY noooooo, w super miejsca, muszę się zastanowić jak Wam podziękować, odwdzięczyć sie ...
choć ta druga co mnie wysłała jakoś MILCZY ...
![]()
Ta druga wcale nie milczy bo oglądając takie zdjęcia ...
... co chwila wydaje jęki zachwytu/zazdrości* (*niepotrzebne skreślić - tylko po co skoro obie formy właściwe).
Tylko pisać ostatnio nie za bardzo ma czas ...

.png)
.png)
Roxi napisał(a):Czy człowiek młody, czy jeszcze młodszyfale cieszą tak samo
mysza73 napisał(a):
Oooooooooooooo, jest i foka![]()
![]()
.
.png)