Witam.
Wybieramy się w tym roku, po raz pierwszy do Chorwacji. Proszę o porady, którędy łatwiej dojechać z okolic Nowego Sącza na Pag.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
awram_ napisał(a):Dzięki poszukam, jednak chodzi mi głownie o przejazd przez Budapeszt......
awram_ napisał(a):....Czy naprawdę tak łatwo się jest pogubić? ....
.png)
awram_ napisał(a):Dzięki poszukam, jednak chodzi mi głownie o przejazd przez Budapeszt. Czy naprawdę tak łatwo się jest pogubić?
.png)
.png)
awram_ napisał(a):Witam.
Wybieramy się w tym roku, po raz pierwszy do Chorwacji. Proszę o porady, którędy łatwiej dojechać z okolic Nowego Sącza na Pag.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):awram_ napisał(a):Witam.
Witam - znowu kolega pyta, gdzie jechać po raz pierwszy![]()
W 2006 roku nie pojechałeś![]()
forum/viewtopic.php?p=139768&highlight=#139768
W 2007 roku brak postu na forum, ale może byłeś w Chorwacji![]()
Czy 2008 roku byłeś w Mimicach![]()
forum/viewtopic.php?t=18655&postdays=0&postorder=asc&start=40
Pozdrav.
.png)
awram_ napisał(a)::D heh no tak, byłem w tamtym roku na Pagu, ale byliśmy autokarem (więc nie interesowała mnie droga). W tym roku wybieramy się pod koniec czerwca-również na Pag, tyle, że własnym samochodem, stąd moje pytanie
.
Pozdrawiam
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli jedziesz z okolic Nowego Sącza na wyspę Pag, to jedź przez Słowację i Węgry , natomiast przez Chorwację od Gorican do mostu Maslenica (gdzie zjeżdżasz na wyspę) masz trasę po autostradzie.
PS - a co z wyjazdem w 2006 roku, nie doszedł do skutku
.png)
awram_ napisał(a):Odnośnie mostu "Maslenica" - to ten duży most, którym się wjeżdża się na Pag?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi