Bea.ta napisał(a):.........
Święto dzisiaj.
Można przekazywać życzenia i pozdrowienia.

.png)
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Obi-Wan Kenobi![]()
Ale kto nie wiem, bo nie znam filmu
Mi też Obi-Wan KenobiI też musiałem doczytać kto to, choć za bajtla SW oglądałem
.png)
.png)
JackDaniels;) napisał(a):
Han Solo, typ niepokornego zawadiaki, hmm
.png)
te kiero napisał(a):również mi tak wyszło, tylko nie kojarzę gościa, proszę bardziej wtajemniczonych czy to dobrze czy źle
.png)
Bea.ta napisał(a):te kiero napisał(a):również mi tak wyszło, tylko nie kojarzę gościa, proszę bardziej wtajemniczonych czy to dobrze czy źle
najpierw nie było dobrze - po stronie Imperium był szturmowcem i pilotem Tie fighter'a a potem już mu się lepiej losy potoczyłyi przeszedł na tą dobrą stronę
![]()
Sokół Millenium i te sprawy ....![]()

.png)
Bea.ta napisał(a):GOLDEN napisał(a):Na marginesie dodam,że podrywał z dobrym skutkiem księżniczki...
a Ty (po teście) nie zapominaj, że Leia była siostrą Luka

Bea.ta napisał(a):te kiero napisał(a):również mi tak wyszło, tylko nie kojarzę gościa, proszę bardziej wtajemniczonych czy to dobrze czy źle
najpierw nie było dobrze - po stronie Imperium był szturmowcem i pilotem Tie fighter'a a potem już mu się lepiej losy potoczyłyi przeszedł na tą dobrą stronę
![]()
to tak w skrócie - a więcej Ani napiszeewentualnie może mnie poprawić
.png)
GOLDEN napisał(a):Bea.ta napisał(a):te kiero napisał(a):również mi tak wyszło, tylko nie kojarzę gościa, proszę bardziej wtajemniczonych czy to dobrze czy źle
![]()
Na marginesie dodam,że podrywał z dobrym skutkiem księżniczki...

te kiero napisał(a):GOLDEN napisał(a):Bea.ta napisał(a):te kiero napisał(a):również mi tak wyszło, tylko nie kojarzę gościa, proszę bardziej wtajemniczonych czy to dobrze czy źle
![]()
Na marginesie dodam,że podrywał z dobrym skutkiem księżniczki...
już kojarzę, musiałem sobie przypomnieć, normalnie pasuje jak ulał

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.