consett0805 napisał(a):
Mam nadzieję że dom w okolicach Rogoźnicy dobrze że podsyłam ludziom namiarki?
super
.png)
.png)
bikerenko napisał(a):Ostanio byłem na nartach w Korbielowie więc o czasie podróży mogę coś powiedzieć. Bydgoszcz-Bielsko Biała da się zrobić w 7 godzin. 6 godzin to raczej wersja hard z wyprzedzaniem na trzeciego i very agresiv drivingOd Łodzi już "gierkówką" jedzie się w miare szybko i spokojnie, najgorszy odcinek to dojechać do Łodzi i się przez nią przebić. Biorąc pod uwagę, że wyjeżdżasz ok. 14 w piątek dojedziesz do Łodzi w godz. 17-18 i to może być lekki dramat ale spokojnie przecież po co tracić nerwy na urlopie.
Za Łodzią już elegancja Francja i do samego Zwardonia praktycznie dwupasmówka. Także realnie patrząc te 7 godzin powinno styknąć do Bielska.
Byłem napalony na Hvar ale teraz już chyba podjąłem decyzje. Brela! Dobry wybór czy nie? Kolega z Grudziądza dobrze mówił o tym miejscu a ja na Rządzu mam rodzine to jakieś cenne wskazówki mile widziane
Pozdrawiam.
.png)
bikerenko napisał(a):Ma ktos może jakieś namiary na w miarę przystępne cenowo apartamenty dla 2 osób w Breli lub w niedalekiej okolicy?
.png)
.png)
bikerenko napisał(a):Witeczka, mam w planie 12 lipca być na miejscu więc cały czas się wacham czy faktycznie zamawiać czy jechać w ciemno. Przy zamówieniu teraz te 50 euro wkleić a pewnie na miejscu mógłbym troche potargować. Wysłałem pare zapytań do ludków z Breli narazie jeden odpisał, że mam pisać po chorwacku bo "cerki ne ma w doma" lub jakoś taka ja po chorwacku średnio