Nastał kolejny dzień i kolejny wschód słońca.
Oczywiście idziemy go oglądać, bo przyciąga nas jak magnes.
Dzisiaj już nie wieje, więc morze tylko łagodnie faluje.
.png)

..png)
.png)
.png)
megidh napisał(a):
Nabyliśmy pieczywo i długo wyczekiwaną portokalopitę.
Niebo w gębie![]()
![]()
.
.png)
wiola2012 napisał(a):Już któryś raz o niej czytam, a jeszcze nigdy nie jadłam ☺️, aż wstyd, bo to jeden z bardziej popularnych greckich smaków.

.png)
piekara114 napisał(a):wiola2012 napisał(a):Już któryś raz o niej czytam, a jeszcze nigdy nie jadłam ☺️, aż wstyd, bo to jeden z bardziej popularnych greckich smaków.![]()
![]()
![]()
łomatko.... U nas zakupy w Grecji to zawsze: feta, oliwki kalamata, portokalopita, frappe, oregano i ser graviera. I można zaczynać greckie wakacje
Na powrocie do domu jeszcze duża puszka neski frappe i duże opakowanie pity.
.png)
wiola2012 napisał(a):piekara114 napisał(a):wiola2012 napisał(a):Już któryś raz o niej czytam, a jeszcze nigdy nie jadłam ☺️, aż wstyd, bo to jeden z bardziej popularnych greckich smaków.![]()
![]()
![]()
łomatko.... U nas zakupy w Grecji to zawsze: feta, oliwki kalamata, portokalopita, frappe, oregano i ser graviera. I można zaczynać greckie wakacje
Na powrocie do domu jeszcze duża puszka neski frappe i duże opakowanie pity.
We wszystkim się zgadzam, wiozę do domu tony przypraw, oliwę, oliwki, baklawy, fety już nie wożę bo nie mam warunków, ale woziłami tak teraz myślę, że ja musiałam się na taką apetyczną nie natknąć, bo co by mnie powstrzymało.
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Piękne poranne zdjęcia, mnóstwo uroku mają te miejsca przy tym świetle i braku "człowieków"
wiola2012 napisał(a):Zdarzają się takie przypadki![]()
A jak się czujesz?
tony montana napisał(a):Współczuję Covida, ale jak się czujesz, kiedy Cie złapało???
dangol napisał(a):Trzymaj się Gosiu! Mam nadzieję, że objawy masz lekkie masz i że szybko ustaną.
Sara76 napisał(a):Trzymaj się ciepło i oby przebieg choroby był łagodny. Szybko wracaj do zdrowia i obyś szybko odzyskała siłę. Pozdrawiam Justyna
.png)