FUX napisał(a):Te kilometry to razem z tramwajem policzone?
Nie zapomnij o metrze
Brawo za zdjęcie, na ktorym Mycha planuje pachtę na drzewie cytrynowym

.png)
FUX napisał(a):Te kilometry to razem z tramwajem policzone?

.png)
Potter napisał(a):piekara114 napisał(a):Dobra, dobra![]()
To czekamy na dowód, że podobne sytuacje się już nie powtórzą
No... Niezupełnie... Ostatniego dnia będziemy na lotnisku .... I znowu udowodnię, że jestem blondynką
![]()
![]()
.
.png)
tony montana napisał(a):FUX napisał(a):Te kilometry to razem z tramwajem policzone?
Nie zapomnij o metrze
piekara114 napisał(a):Potter napisał(a):piekara114 napisał(a):Dobra, dobra![]()
To czekamy na dowód, że podobne sytuacje się już nie powtórzą
No... Niezupełnie... Ostatniego dnia będziemy na lotnisku .... I znowu udowodnię, że jestem blondynką
![]()
![]()
.
To czekamy, ale wtedy relacja się skończy![]()
piekara114 napisał(a):A o dowód to chodziło mi o Wasze fotki ze szklanymi denkami... Witajcie w grupie lepiej widzących
.png)
Sara76 napisał(a):A te szklane denka to takie od pepsi czy może bardziej od szampana?![]()
FUX napisał(a):mysza73 napisał(a):Do metra nie wchodziliśmy ... FUX mnie przed wyjazdem nastraszył, że tam niebezpiecznie jest bardzo![]()
![]()
Ja?
W którym miejscu?
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Tu akurat Potter była niewinna,
no chyba, że winą jej jest, że jest zbyt ładna![]()
![]()
Nie wiem co kombinujesz, ale żadnej kasy Ci nie pożyczę bo wiesz, że nie mam![]()
![]()
![]()
.

.png)
,
, widziałyśmy wszystko
, ale w końcu kupiła

.png)
..png)

.png)
Andzia* napisał(a):Pięknie, pięknie w tym Rzymie, a dzielnica z willami Romea i Julii - heh mogliby mnie tam w tej wieżyczce zamknąć moze jakiś ksiąze by się znalazł![]()
kmichal napisał(a):... fajny warzywniak ......
Pozdrawiam.
piotrf napisał(a):
Ostatnia seria zdjęć potwierdza starą prawdę : "kto rano wstaje - temu zdjęcia robią , a wstać musiałyście bardzo wcześnie , skoro "strażnik listy kolejkowej" jeszcze nie wstał . . .![]()
piotrf napisał(a):Witamy w klubie "tych co lepiej widzą".
Pozdrawiam
Piotr
renatalato napisał(a):Ostatni dzień z piękną pogodą, super wygląda Di Trevi bez ludków, oczywiście Potterka mi absolutnie nie przeszkadza