mysza73 napisał(a):Potter zaczęło się lekko nudzić, więc robiła przegląd garderoby ...
... w takim obuwiu to nie ma się co dziwić, że macie takie km przeloty ...
...Pozdrawiam.
.png)
mysza73 napisał(a):
mam nadzieję, że za szybko się nie zniechęcisz moimi wypocinami i nie uciekniesz.
.png)
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Ojjjjjj, to znaczy nie poszalałaś na tym "białym paskudztwie"![]()
![]()
Dzisiaj poszalałamNa Chopoku
Ale możesz być spokojna, to był chyba ostatni raz w tym sezonie
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter zaczęło się lekko nudzić, więc robiła przegląd garderoby ...
... w takim obuwiu to nie ma się co dziwić, że macie takie km przeloty ......
Pozdrawiam.
feniks7 napisał(a):mysza73 napisał(a):
mam nadzieję, że za szybko się nie zniechęcisz moimi wypocinami i nie uciekniesz.
byłem na zimowym giro i na majówce w Amalfi to myślę, że dam radę dotrwać do zakończenia i tej relacji
tym bardziej, że ciekawa, z wątkami podnoszącymi adrenalinę (wieczorny park); tak trzymaj
pzdr f
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):...
Tu zrobimy przerwę ... i póki Potter nie napiszę jakiegoś suplementu nie ruszymy ... dalej![]()
![]()
![]()
więc ... czy cdn![]()
...

....

...

..png)
mysza73 napisał(a): zaglądając po drodze w kilka dziur
.png)
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...
Tu zrobimy przerwę ... i póki Potter nie napiszę jakiegoś suplementu nie ruszymy ... dalej![]()
![]()
![]()
więc ... czy cdn![]()
Skoro tak ładnie prosisz/grozisz...
Potter napisał(a):PS. Czy ktoś może wie jak można zgrywając zdjęcia z aparatu na komp automatycznie zrobić z nich 2kB skróty ?![]()
![]()
![]()
Potter napisał(a):Suplemencik z drugiego dnia być może też się pokaże.

Magdalena S. napisał(a):O jaka sympatyczna relacja się tu piszeSzkoda tylko, że dość wolno
![]()
Oglądam, oglądam i się nakręcam, bo za 7 dni lecę do Rzymu![]()
![]()
.png)
mysza73 napisał(a):a jak Bergamo?
.png)
Magdalena S. napisał(a):mysza73 napisał(a):a jak Bergamo?
Bergamo. Dwie blondynki, które chciały obejść miasteczko murami dookoła, ale jednej plan miasta nie był potrzebny, a druga trzymała go do góry nogami, zamiast na mury dotarły do wioski w dole, oddalonej o wieeeeele kilometrów. Wróciłyśmy busem, a potem zdreptałyśmy ,,właściwe" Bergamo.
Moje stopy dochodziły do siebie trzy dni. Włochy są boskie.
.png)
Potter napisał(a):Magdalena S. napisał(a):mysza73 napisał(a):a jak Bergamo?
Bergamo. Dwie blondynki, które chciały obejść miasteczko murami dookoła, ale jednej plan miasta nie był potrzebny, a druga trzymała go do góry nogami, zamiast na mury dotarły do wioski w dole, oddalonej o wieeeeele kilometrów. Wróciłyśmy busem, a potem zdreptałyśmy ,,właściwe" Bergamo.
Moje stopy dochodziły do siebie trzy dni. Włochy są boskie.
O jakże wiele nas łączy. Musimy pomyśleć nad wspólnym wypadem
.